Xendey 1 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 (edytowane) Temat do zamkniecia Edytowane 12 maja 2022 przez Xendey po prostu do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pruslay 14 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 7.08.2021 o 16:38, Xendey napisał: Jest to skrypt na whiteliste, mysle ze wam sie spodoba. Bledy zglaszac w odpowiedziach Link: https://code.skript.pl/CqdhDNbV/ {whitelist.czy.on} Naprawdę? 2013 skończył już dawno. Używaj proszę zmiennych z dwukropkami, no bo... ah, szkoda gadać execute console command "kick %loop-player% &a&lWhitelist zostala wlaczona!" Nie można zamiast tego dać tak jak to zrobiłeś później: kick player due to "&c&lWHITELIST! &6&lPOWOD: &4&lPRACE TECHNICZNE!" Tylko zamiast player dać loop-player? Ogółem to skrypt wygląda jak by był pisany 7 lat temu Skrypt 4/10 Edytowane 8 sierpnia 2021 przez pruslay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3meraldK 100 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 6 godzin temu, pruslay napisał: {whitelist.czy.on} Naprawdę? 2013 skończył już dawno. Używaj proszę zmiennych z dwukropkami, no bo... ah, szkoda gadać execute console command "kick %loop-player% &a&lWhitelist zostala wlaczona!" Nie można zamiast tego dać tak jak to zrobiłeś później: kick player due to "&c&lWHITELIST! &6&lPOWOD: &4&lPRACE TECHNICZNE!" Tylko zamiast player dać loop-player? Ogółem to skrypt wygląda jak by był pisany 7 lat temu Skrypt 4/10 kick all players due to a ja oceniam ten "skrypt" na solidne 2/10, bo działać działa, ale jest bardzo złej jakości jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 41 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 zmieniłem troszkę skrypt, ale nie sprawdzałem dokładnie czy działa, bo mnie w domu nie ma XD (wakacje i te sprawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pruslay 14 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 W dniu 9.08.2021 o 12:25, hbrt napisał: zmieniłem troszkę skrypt, ale nie sprawdzałem dokładnie czy działa, bo mnie w domu nie ma XD (wakacje i te sprawy) Lepiej, ale dalej są te executy. Zrób może aby po komendzie /wh szybko wlaczalo whiteliste, a jezeli jest wlaczona wylaczalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 co w tym innowacyjnego? XD i czemu nie ma polskich znaków :V tu jest wszystko źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xendey 1 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 W dniu 12.08.2021 o 21:33, boleknowak napisał: co w tym innowacyjnego? XD i czemu nie ma polskich znaków :V tu jest wszystko źle po co polskie znaki w skrypcie? po za tym nie testowalem tego skryptu na serwerze jakims wiec XD xMuffionex, Tymekd i Glicz 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMuffionex 105 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 imo, giga kupsko, ale ćwicz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 5 godzin temu, Xendey napisał: po co polskie znaki w skrypcie? a no tak, po co używać polskich znaków. na maturze też najlepiej pisać bez polskich znaków Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi