Avant 0 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 (edytowane) Witam. Co zrobić aby Skript odczytał poniższe linijki jako dodanie x dni do zmiennej czasowej?: command /test [<text>]: trigger: set {_now} to now set {_czas} to arg 1 parsed as timespan add {_czas} to {_now} Edytowane 30 lipca 2021 przez Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 353 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 A jaki argument podajesz w komendzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avant 0 Opublikowano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 6 godzin temu, Shooterowy napisał: A jaki argument podajesz w komendzie? Cyfre np. 10. Tak wiem mogłem zamiast [<text>] dać np. [<integer>] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 ale co to jest 10? Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avant 0 Opublikowano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 2 godziny temu, CoFFeIN04 napisał: ale co to jest 10? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! No chcę aby ta liczba np. 10 była rozumiana jakoś jako ilość dni do dodania do {now} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 353 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 command /test [<text>]: trigger: set {_now} to now set {_czas} to "%arg 1% days" parsed as timespan add {_czas} to {_now} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avant 0 Opublikowano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 21 minut temu, Shooterowy napisał: command /test [<text>]: trigger: set {_now} to now set {_czas} to "%arg 1% days" parsed as timespan add {_czas} to {_now} Działa tak jak chciałem. Bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Avant 0
Witam.
Co zrobić aby Skript odczytał poniższe linijki jako dodanie x dni do zmiennej czasowej?:
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi