Karol123123123 16 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Witam. Wie ktoś może w jaki sposób zrobić tak aby ranga Wlasciciel pokazywala sie wyzej na tabie od rangi default i vip? PaperSpigot 1.17 LuckPerms 5.3.47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzmaciek 39 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Musisz zainstalować sobie plugin na TAB i w nim skonfigurować. Ja nadal używam tego o nazwie "TAB", ale z tego co widzę nie jest już dostepny do pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 10 minut temu, krzmaciek napisał: Musisz zainstalować sobie plugin na TAB i w nim skonfigurować. Ja nadal używam tego o nazwie "TAB", ale z tego co widzę nie jest już dostepny do pobrania Został usunięty ze spigotmc, ponieważ autor podał linka do wersji premium na innym sklepie z pluginami. Nadal można go pobrać na githubie. krzmaciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzmaciek 39 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 (edytowane) Okej. No to tak - idzie to na TABie w kolejności takiej jak dasz w configu, tutaj wklejam fragment mojego: group-sorting-priority-list: - admin - technik - budowniczy - helper - promotor - svip - vip - graczplus - default To muszą być nazwy rang z pluginu od uprawnień. U ciebie LuckPerms U siebie dasz więc po prostu group-sorting-priority-list: - wlasciciel - vip - default Mam nadzieję, że dobrze znalazłem: https://github.com/NEZNAMY/TAB/releases/download/2.9.2/TAB.v2.9.2.jar Edytowane 23 lipca 2021 przez krzmaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 223 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 https://www.spigotmc.org/resources/animated-tab-tablist.46229/ ja tego używam, ponieważ NEZNAMY ma tę niechcianą komendę /tab, której nie da się zablokować XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 8 minut temu, gnomq napisał: ja tego używam, ponieważ NEZNAMY ma tę niechcianą komendę /tab, której nie da się zablokować XD Każdą komendę da się zablokować na wiele sposobów: - usunięcie z plugin.yml - stworzenie identycznej komendy, która nic nie robi w commands.yml - to samo co wyżej, ale skriptem - usunięcie komendy z kodu - użycie pluginu commandwhitelist jaku49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 223 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Helios1993 napisał: Każdą komendę da się zablokować na wiele sposobów: - usunięcie z plugin.yml - stworzenie identycznej komendy, która nic nie robi w commands.yml - to samo co wyżej, ale skriptem - usunięcie komendy z kodu - użycie pluginu commandwhitelist no właśnie próbowałem tymi sposobami i zawsze "nakładała" się komenda i na czacie pojawiał ten napis "(...)by NEZNAMY" a w samej jarce to nie zmieniam bo nie umiem Edytowane 23 lipca 2021 przez gnomq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bambino0902 0 Opublikowano 20 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2023 wystarczy wpisać /lp group [nazwa grupy] setweight [np 5 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Karol123123123 16
Witam. Wie ktoś może w jaki sposób zrobić tak aby ranga Wlasciciel pokazywala sie wyzej na tabie od rangi default i vip?
PaperSpigot 1.17
LuckPerms 5.3.47
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi