Savorski 176 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Czy pomógłby mi ktoś zrozumieć variables w skrpipcie? Bo dla mnie to jest czarna magia. Np. Często na początku jakiegokolwiek skriptu pojawia się variables: i poniżej jakieś dane. Nie rozumiem tego. Pomógłby mi ktoś? Dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Nie wiem jak to ci wytłumaczyć chyba tak:variables: {costam.%player%} = falsecommand /cos: trigger: send "Cos" set {costam.%player%} to true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiczekPG 4 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 To są tak jakby podstawowe formy zmiennych np można tam dać 0 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 sekcja variables ustala podstawowe wartości, o ile zmienna nie jest ustawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 sekcja variables ustala podstawowe wartości, o ile zmienna nie jest ustawionaTak jak ten pan. Zamiast w variables, możesz dać np.on skript load: {a} is not set: set {a} to tró Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Savorski 176
Czy pomógłby mi ktoś zrozumieć variables w skrpipcie? Bo dla mnie to jest czarna magia. Np. Często na początku jakiegokolwiek skriptu pojawia się variables: i poniżej jakieś dane. Nie rozumiem tego. Pomógłby mi ktoś? Dziękuję :)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi