szaphi 1 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Więc moje pytanie brzmi o /animacje/, chodzi mi bardziej na przykład o komende /lez i wtedy zaczynasz leżeć na ziemi jak na łóżku, lub /usiadz i siedzisz na ziemi jak na łódce, czy jest takie cos możliwe w skript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 (edytowane) 33 minuty temu, szaphi napisał: Więc moje pytanie brzmi o /animacje/, chodzi mi bardziej na przykład o komende /lez i wtedy zaczynasz leżeć na ziemi jak na łóżku, lub /usiadz i siedzisz na ziemi jak na łódce, czy jest takie cos możliwe w skript? Takie coś z leżeniem jest (chyba) niemożliwe, z siedzeniem być może się da, ale zdecydowanie lepszym sposobem byłyby armor standy. Poszukaj w internecie komend na zespawnowanie armor standa, któremu potem po obracasz ręce, nogi, itd. a graczowi nadaj niewidzialność Edytowane 7 kwietnia 2021 przez KaWaNoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaTuGRA 14 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 2 godziny temu, szaphi napisał: /lez i wtedy zaczynasz leżeć na ziemi jak na łóżku Ogólnie to już komuś podsunąłem pomysł jak to może działać. Pewien nie jestem, ale można po wywołaniu komendy stawiać barrier blocka w graczu co wywoła tzw. czołganie. Wieczorem przetestuje ten sposób i dam znać czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 624 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! lepiej użyć pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! KoSaTuGRA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 (edytowane) Najlepiej użyć pluginu SimpleLay. Wtedy masz leżenie i siadanie. Wszystkie napisy da się tam konfigurować Edytowane 7 kwietnia 2021 przez xXx_Xpedii_xXx CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szaphi 1
Więc moje pytanie brzmi o /animacje/, chodzi mi bardziej na przykład o komende /lez i wtedy zaczynasz leżeć na ziemi jak na łóżku, lub /usiadz i siedzisz na ziemi jak na łódce, czy jest takie cos możliwe w skript?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi