Soczekowocowy 1 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Nie chcę aby było tak że będę miał włam na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Korzystaj z najnowszej wersji pluginów (tylko tych zaufanych) i nie korzystaj z pluginów z wycieków / blackspigota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Soczekowocowy 1 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 A można sprawdzić jakoś czy nie ma backdoor'ów? Chcę zrobić serwer od wersji 1.7 do 1.16.5 więc nie wiem czy będzie poprawnie serwer działał jak będę miał najnowsze wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Można o ile nie ma zaciemnionego kodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Soczekowocowy 1 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 A jak to można sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 326 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 (edytowane) Pluginy zawsze pobieraj tylko ze spigotmc, w przypadku większych pluginów możesz skorzystać także z githuba/jenkinsa. Unikaj polskich pluginów. Unikaj fałszywych zabezpieczeń typu antycrashe (darmowy Paper i jego forki naprawiają wszystkie błędy pozwalające wywalić serwer "crasherkami"). Zawsze korzystaj z najnowszej wersji Papera lub jego lepszych forków (tuinity, airplane, purpur). Nie kupuj płatnych silników. Za każdym razem, gdy chcesz wziąć kogoś do administracji, wejdź na jego kanał na youtubie i sprawdź czy ma tam jakieś filmy z niszczenia serwerów. 20 minut temu, Soczekowocowy napisał: Chcę zrobić serwer od wersji 1.7 do 1.16.5 więc nie wiem czy będzie poprawnie serwer działał jak będę miał najnowsze wersje Właśnie nie będzie poprawnie działał jeśli skorzystasz ze starych, zbugowanych wersji. ZAWSZE korzystaj z najnowszej i aktualizuj silnik przynajmniej raz na tydzień. Edytowane 5 kwietnia 2021 przez Helios1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Soczekowocowy 1 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 Dziękujeeee // A co mam zrobić aby poprawnie to działało od wersji 1.7 do 1.16.5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 3 minuty temu, Soczekowocowy napisał: A co mam zrobić aby poprawnie to działało od wersji 1.7 do 1.16.5 ? Stawiasz serwer na najnowszej wersji i korzystasz z protocolsupport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Soczekowocowy 1 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Tylko że mi zależy aby było od 1.7 do najnowszej a nie tylko na jednej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 326 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Godzinę temu, Soczekowocowy napisał: Tylko że mi zależy aby było od 1.7 do najnowszej a nie tylko na jednej wersji No więc bierzesz purpura 1.16.5 i instalujesz protocolsupport/viaversion + viabackwards + viarewind. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Soczekowocowy 1 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Dziękujeeee :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Soczekowocowy 1
Nie chcę aby było tak że będę miał włam na serwer
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi