KrychaMC09 1 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 Po zalogowaniu się piszę wiadomość kto już był na serwerze zarejestrowany jak to wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 2 godziny temu, KrychaMC09 napisał: Po zalogowaniu się piszę wiadomość kto już był na serwerze zarejestrowany jak to wyłączyć? W konfigu AuthMe i w konfigu essentials jest też taka opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 27 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 1 minutę temu, WIZIBANG napisał: W konfigu AuthMe i w konfigu essentials jest też taka opcja A jak sie nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 27 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 1 minutę temu, WIZIBANG napisał: W konfigu AuthMe i w konfigu essentials jest też taka opcja Bardziej chodzi o to ze mam bungeecord i kazdy jest jakby w 1 ip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 Teraz, KrychaMC09 napisał: A jak sie nazywa? Mam pytanie jaka się wyświetla wiadomość i jakiego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 Teraz, KrychaMC09 napisał: Bardziej chodzi o to ze mam bungeecord i kazdy jest jakby w 1 ip Jeżeli to przez Authme to /plugins/Authme/config.yml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 27 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 5 minut temu, WIZIBANG napisał: Jeżeli to przez Authme to /plugins/Authme/config.yml Sluchaj chodzi o to ze jesli ktos sie zarejestruje to pisze nicki wszystkich graczy ktorzy sie zarejestrowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 1 minutę temu, KrychaMC09 napisał: Sluchaj chodzi o to ze jesli ktos sie zarejestruje to pisze nicki wszystkich graczy ktorzy sie zarejestrowali Ahaa, to nie wiem czy to AuthMe robi możesz wysłać wszystkie swoje pluginy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrychaMC09 1
Po zalogowaniu się piszę wiadomość kto już był na serwerze zarejestrowany jak to wyłączyć?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi