MKM 0 Opublikowano 25 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2021 (edytowane) Witam, czy mógłbym prosić o skrypt na sprawdzenie, czy gracz posiada książkę mending w ekwipunku + usunięcie jej. (Samo "if player has 1 enchanted book of mending:") nie działa. Edytowane 25 marca 2021 przez MKM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 692 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 command /sprawdz [<offlineplayer>]: trigger: if arg is set: if arg has enchanted book of mending: remove all enchanted books of mending from arg's inventory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 (edytowane) Możesz też do zrobić eventem: on inventory open: #albo on pickup if player has enchanted book of mending: remove all enchanted books of mending from player's inventory send "&cNie możesz mieć zaklęcia mending na tym serwerze!" [Skrypt jest autorstwa CoFFeIN04 ja tylko dodałem event i zmieniłem argumenty] Edytowane 26 marca 2021 przez Norbiros CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 692 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 2 godziny temu, Norbiros napisał: Możesz też do zrobić eventem: on inventory open: #albo on pickup if arg has enchanted book of mending: remove all enchanted books of mending from arg's inventory send "&cNie możesz mieć zaklęcia mending na tym serwerze!" a gdzie w inventory open masz arg-player'a? Zerżnąłeś mój kod i nawet nie poprawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Dodałem jakby event żeby pokazać opcje że da się żeby zawsze to usuwało wszystkim graczom, a ne temu któremu puści komendę. Bo myślałem że taką opcję by wolał, a nie każdemu graczowi wpisywać /sprawdz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MKM 0 Opublikowano 26 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 (edytowane) Jak już wspomniałem, niestety to nie działa i raczej to ze względu na minecrafta, bo w skript mamy niebieską książkę. Natomiast w minecraft mamy złotą... No i nie czyta tej książki Bo enchanted book of mending to książka niebieska Edytowane 26 marca 2021 przez MKM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MKM 0
Witam, czy mógłbym prosić o skrypt na sprawdzenie, czy gracz posiada książkę mending w ekwipunku + usunięcie jej.
(Samo "if player has 1 enchanted book of mending:") nie działa.
Edytowane przez MKMOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi