Pukwa 3 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 (edytowane) Siema. Wiem, że dużo takich skryptów, lecz się uczę i może się to komuś się przydać, a jeśli da się to zrobić lepiej to mi powiecie. Skrypt pozwalam modyfikować, ale nie pozwalam podpisywać się pod niego! Wymagane Skript i SkQuery. Zrobiłem go pod LuckPermsa, ale możecie przerobić pod każdy inny plugin Download: Wersja 1.1.1: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poprawiono: - To co pisaliscie ez Edytowane 4 kwietnia 2021 przez Pukwa Nowa wersja Wstawiam kod w code.skript.pl Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 241 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraZ 15 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Jak dla mnie skrypt jest ok (ale dopiero się ucze więc jak powiem źle to nie krzyczcie) Jedynie dodałbym do options pare linijek. Zawsze trochę będzie bardziej przejrzysty skrypt options: vip-name: "&b&lVoucher na range &e&lVIP" lore: "&7&lPrawym&8 - &7&lWykorzystaj" svip-name: "&b&lVoucher na range &a&lSVIP" elita-name: "&b&lVoucher na range &5&lELITA" legenda-name: "&b&lVoucher na range &a&l&k$&6&l Legenda" dvip: "&b&lVoucher na range &e&lVIP" dsvip: "&b&lVoucher na range &a&lSVIP" delite: "&b&lVoucher na range &5&lELITA" dlegenda: "&b&lVoucher na range &a&l&k$&6&l Legenda" lewyklik: "&7&lPrawym&8 - &7&lWykorzystaj" Mam nadzieje, że nic nie zlamiłem xD I wtedy było by np: remove 1 book named {@dvip} with lore {@lewyklik} from player's inventory Ale tak jak mówię do kodu nic nie mam Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 606 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 Po co 4 razy ten sam event? on rightclick with book: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 40 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 @Pukwa a dało by się zrobić cooldown do odbierania voucherów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pukwa 3 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 W dniu 30.03.2021 o 13:34, CoFFeIN04 napisał: Po co 4 razy ten sam event? on rightclick with book: Wsmie to nie wiem xd w nastepnej wersji poprawie W dniu 31.03.2021 o 16:30, hbrt napisał: @Pukwa a dało by się zrobić cooldown do odbierania voucherów? tak da rade zrobic ale to dla administarcji jest wiec nie potrzeba Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz hbrt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 40 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 18 godzin temu, Pukwa napisał: tak da rade zrobic ale to dla administarcji jest wiec nie potrzeba to jest fajne mimo wszystko VateqS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak 49 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 em, dajesz funkcje ustawienia innej wiadomości, ale na koncu i tak sprawdza początkową nazwę, użyj do sprawdzenia zmiennej którą zrobileś wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pukwa 3 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Godzinę temu, Studziak napisał: em, dajesz funkcje ustawienia innej wiadomości, ale na koncu i tak sprawdza początkową nazwę, użyj do sprawdzenia zmiennej którą zrobileś wcześniej To juz w następnej wersji za ktora zabiore się dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi