ItsMeAdam 3 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Hej! Mam pytanie odnośnie pluginu "Essentials". https://imgur.com/a/6609U9v Na obrazku, jest wiadomość "Błąd: ble ble" Najbardziej chodzi mi o "Błąd"... Czy wie ktoś jak to usunąć? (Formatowanie wiem co i jak, dostanie się do "wnętrza" pluginu też umiem) Byłbym wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Było na forum, nawet dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ItsMeAdam 3 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 3 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Było na forum, nawet dzisiaj Ale co to ma do tematu? Przecież, napisałem, że wiem jak otworzyć plugin, tylko jak zmienić te brzydkie "Błąd" przy wysyłanej wiadomości, że zła komenda ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 No poszukaj tam, gotowca chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ItsMeAdam 3 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: No poszukaj tam, gotowca chcesz? Totalnie nie rozumiem Cię... Dobra, jeżeli o messages_pl.properties w essentialsu, to są tam wysyłane wiadomości, np "Nick musi być alfanumeryczny!" i zawsze przed tą wiadomością jest "Błąd:" I chce to sformatować na ładniejsze, nie wiem gdzie to zrobić. I o to się pytam, gdzie to zmienić, a nie jak otworzyć plugin Nawet dałem linka do imgura, aby pokazać o co mi chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 (edytowane) powinieneś mieć taką linijkę: errorWithMessage=\u00a7cBlad:\u00a74 {0} Edytowane 9 marca 2021 przez kerpson na githubie to była 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ItsMeAdam 3 Opublikowano 10 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 9 godzin temu, kerpson napisał: powinieneś mieć taką linijkę: errorWithMessage=\u00a7cBlad:\u00a74 {0} Boże, dzięki Ci wielkie Leci naj Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ItsMeAdam 3
Hej!
Mam pytanie odnośnie pluginu "Essentials".
https://imgur.com/a/6609U9v
Na obrazku, jest wiadomość "Błąd: ble ble" Najbardziej chodzi mi o "Błąd"... Czy wie ktoś jak to usunąć? (Formatowanie wiem co i jak, dostanie się do "wnętrza" pluginu też umiem) Byłbym wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi