Usunięty#31276 2 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Niewiedziałem jaki dać temat wiec dałem pytania i probelmy, jak mg ustawić wiadomość że jak ktoś ma za starą wersje wyświetla mu sie ze musi wejść na innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Zmienisz to w jednym z plików konfiguracyjnych serwera (bukkit.yml, spigot.yml lub paper.yml). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 6 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 10 minut temu, Helios1993 napisał: Zmienisz to w jednym z plików konfiguracyjnych serwera (bukkit.yml, spigot.yml lub paper.yml). gdzie dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 Spigot.yml outdated-server i outdated-client Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 7 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 6 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: Spigot.yml outdated-server i outdated-client chodzi o to że zmieniam to i wyświetla mi się po polsku, nie moja wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 Godzinę temu, Szygran napisał: chodzi o to że zmieniam to i wyświetla mi się po polsku, nie moja wiadomość W takim bądź razie jakiś plugin Ci to zmienia. Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 7 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 (edytowane) 46 minut temu, Glitchtrap napisał: W takim bądź razie jakiś plugin Ci to zmienia. Ten temat został przeniesiony. może być to via version, lub essentials? Edytowane 7 marca 2021 przez Szygran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 33 minuty temu, Szygran napisał: może być to via version, lub essentials? essentials raczej nie, możesz sprawdzić czy robi to via version, ale wątpię w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 7 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 5 minut temu, Glitchtrap napisał: essentials raczej nie, możesz sprawdzić czy robi to via version, ale wątpię w to a wiesz jak można sprawdzić który to plugin robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 23 minuty temu, Szygran napisał: a wiesz jak można sprawdzić który to plugin robi? możesz sprawdzać każdy plugin czyli: Usunąć wszystkie pluginy (najpierw zapisz je sobie na komputerze) Wgrywać każdy po kolei i sprawdzać, który to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 7 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 W dniu 7.03.2021 o 11:08, Glitchtrap napisał: możesz sprawdzać każdy plugin czyli: Usunąć wszystkie pluginy (najpierw zapisz je sobie na komputerze) Wgrywać każdy po kolei i sprawdzać, który to robi chwile mi zajmie to bo mam ich 60 ale ok W dniu 7.03.2021 o 11:08, Glitchtrap napisał: możesz sprawdzać każdy plugin czyli: Usunąć wszystkie pluginy (najpierw zapisz je sobie na komputerze) Wgrywać każdy po kolei i sprawdzać, który to robi a jednak to wina essentails wiesz jak to wyłączyć? Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 23 minuty temu, Szygran napisał: a jednak to wina essentails wiesz jak to wyłączyć? Sprawdź: plik z wiadomościami config Zapewne coś tam znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 2 minuty temu, Glitchtrap napisał: Sprawdź: plik z wiadomościami config Zapewne coś tam znajdziesz. a jak się nazywa ten plik z wiadomością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Teraz, Szygran napisał: a jak się nazywa ten plik z wiadomością? messages coś, nie pamiętam dokładnie. Jeżeli go nie ma to otwórz essentialsa przez 7-Zip lub WinRara i tam wyedytuj ten plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 2 minuty temu, Glitchtrap napisał: messages coś, nie pamiętam dokładnie. Jeżeli go nie ma to otwórz essentialsa przez 7-Zip lub WinRara i tam wyedytuj ten plik mam i mam to zamenić na plik jar z zip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 22 minuty temu, Szygran napisał: mam i mam to zamenić na plik jar z zip? nic nie zamieniaj, masz tylko otworzyć za pomocą 7-zip/winrara i wyedytować plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#31276 2
Niewiedziałem jaki dać temat wiec dałem pytania i probelmy, jak mg ustawić wiadomość że jak ktoś ma za starą wersje wyświetla mu sie ze musi wejść na innej?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi