Healthy 0 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Wie ktoś czemu multihome nie działa? Tak mam ustawione w essentialsu. sethome-multiple: default: 3 miniyt: 4 yt: 6 vip: 5 sviphome: 7 Vip ma permisje essentials.sethome.multiple.vip i essentials.sethome.multiple Wersja essentialsx i essentialsxchat: 2.18.2.0 Vip nadal ma maksymalnie 3 home. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 (edytowane) Pokaż /ver oraz /plugins. Edytowane 4 marca 2021 przez Helios1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 https://wiki.ess3.net/wiki/Multihome poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 6 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: https://wiki.ess3.net/wiki/Multihome poradnik Robiłem to według tego. 6 godzin temu, Helios1993 napisał: Pokaż /ver oraz /plugins. This server is running Paper version git-Paper-134 (MC: 1.16.1) (Implementing API version 1.16.1-R0.1-SNAPSHOT) AdvancedBan*, AdvancedPortals, AuctionHouse, BeastWithdraw, BookStats*, BungeeGuard, ColoredSigns*, CombatLogX, CratesPlus, CustomServerMessages*, DeluxeHub, DropMoney*, Duels, dynmap*, EasyEnchant*, Ersatz*, Essentials, EssentialsChat, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, HolographicDisplays, InvSee*, ItemEdit, Jobs, kCheck*, LuckPerms, Mobcash, Multiverse-Core, MyCommand, MythicMobs, pgRandomTP*, PlaceholderAPI, PlayerKits, PlayerParticles, PointPermission*, PosePlugin, PosePluginAPI, ProtectionStones, ProtocolLib, Quests, RFChairs, ServerSigns, Shopkeepers, SignShop, SkinsRestorer, SkQuery, skRayFall, Skript, skript-reflect*, Spartan, StackMob, SuperVanish, TAB, UberEnchant, Ultimate_Economy, Vault, ViaVersion, WorldBorder, WorldEdit, WorldGuard Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Healthy 0
Wie ktoś czemu multihome nie działa?
Tak mam ustawione w essentialsu.
sethome-multiple: default: 3 miniyt: 4 yt: 6 vip: 5 sviphome: 7
Vip ma permisje essentials.sethome.multiple.vip i essentials.sethome.multiple
Wersja essentialsx i essentialsxchat: 2.18.2.0
Vip nadal ma maksymalnie 3 home.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi