Sturdi 0 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Witam! Napisał by ktoś mi skript pod to ,że gdy clickiemy PPM w kraty tabliczką o nazwie ,,Przepustka'' (tak musi byc taka nazwa, nie moze byc inna) to przechodzimy na drugą stronę krat! (wersja minecraft 1.8.8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2 Kormic 1924 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 1 minutę temu, Sturdi napisał: Witam! Napisał by ktoś mi skript pod to ,że gdy clickiemy PPM w kraty tabliczką o nazwie ,,Przepustka'' (tak musi byc taka nazwa, nie moze byc inna) to przechodzimy na drugą stronę krat! (wersja minecraft 1.8.8) Tabliczka o nazwie? Masz na myśli 1. linijkę czy też nazwę stawianej tabliczki gdy mamy ją w ekwipunku? Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Sturdi 0 Opublikowano 3 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Tabliczka o nazwie? Masz na myśli 1. linijkę czy też nazwę stawianej tabliczki gdy mamy ją w ekwipunku? chodzi mi o to ze Tabliczka ktora sie bedzie nazywac Przepustka którą mamy w eq gdy clickiemy PPM na te kraty to tepa nas na drugą strone tych krat oraz ta przepustka znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 on rightclick on iron bar: if player's tool is not sign named "Przepustka": stop set player's tool to (item amount of player's tool - 1) of player's tool teleport player to location at block behind clicked block mozliwe, ze nie bedzie dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 20 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2021 W dniu 3.03.2021 o 17:01, Sturdi napisał: Witam! Napisał by ktoś mi skript pod to ,że gdy clickiemy PPM w kraty tabliczką o nazwie ,,Przepustka'' (tak musi byc taka nazwa, nie moze byc inna) to przechodzimy na drugą stronę krat! (wersja minecraft 1.8.8) on right click on iron bars: player is in world "nazwa-swiata" if player has iron bars named "Przepustka": teleport player to location at (-1, 5, -1) in world "nazwa-swiata" #w () kordy gdzie ma przenosic remove iron bars named "Przepustka" from player send "Udalo ci sie" to player else: send "nie masz przepustki" to player prosze Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sturdi 0
Witam! Napisał by ktoś mi skript pod to ,że gdy clickiemy PPM w kraty tabliczką o nazwie ,,Przepustka'' (tak musi byc taka nazwa, nie moze byc inna) to przechodzimy na drugą stronę krat! (wersja minecraft 1.8.8)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi