Healthy 0 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 (edytowane) Zna ktoś jakiś plugin lub skrypt na skarbiec do pluginu FunnyGuilds? Szukałem i albo nie działają albo linki już nie działają. Edytowane 3 marca 2021 przez Healthy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 1 minutę temu, Healthy napisał: Zna ktoś jakiś plugin lub skrypt na skarbiec? możesz to lepiej opisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Teraz, Healthy napisał: Zna ktoś jakiś plugin lub skrypt na skarbiec? Masz skrypt AxGuildCore na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 3 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Teraz, Kormic napisał: Masz skrypt AxGuildCore na tym forum. Jak go wgrać? Wystarczy pobrać te 3 skrypty i do folderu wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 12 minut temu, Healthy napisał: Jak go wgrać? Wystarczy pobrać te 3 skrypty i do folderu wrzucić? Masz tam je osobno. Jeden z nich jest na skarbiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 3 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 7 godzin temu, Kormic napisał: Masz tam je osobno. Jeden z nich jest na skarbiec. Okej Wiesz może czemu jak zrestartuje serwer z wgranym już skryptem AxGuildCore na skarbiec to niektóre inne skrypt przestają działać? Łączę posty, poprawiam formatowanie na ciemnym motywie Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 4 godziny temu, Healthy napisał: Wiesz może czemu jak zrestartuje serwer z wgranym już skryptem AxGuildCore na skarbiec to niektóre inne skrypt przestają działać? Nie powinno tak być. Upewnij się, że nie ma żadnego konfliktu między skryptami. Poza tym w jaki sposób nie działają? Podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli Poprawiam cytat Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 3 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 No nie działają wogóle. Np. skrypt na stoniarki nie działa. Jak sie położy stoniarke to nic sie nie dzieje. Wersja serwera 1.12.2 Slinik serwera: PaperSpigot 1.12.2 Skript: 2.5.3 Dodatki: script-reflect, script-placeholders, skRayfall, skQuery, FunnySkAddon Błędów przy przeładowywaniu nie ma. Błędy w konsoli: A jednak jest jak przeładowałem wszystko. Rozumiem, że mam się dowiedzieć usuwając dodatki który to blokuje tak? Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1925 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 29 minut temu, Healthy napisał: Rozumiem, że mam się dowiedzieć usuwając dodatki który to blokuje tak? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 3 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 (edytowane) Ok To jest plugin FunnySkAddon-2.1.0-Beta. Ale bez niego ten skarbiec nie działa. Dobra pobrałem starszą wersję i wszystko działa. Edytowane 3 marca 2021 przez Healthy Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Healthy 0
Zna ktoś jakiś plugin lub skrypt na skarbiec do pluginu FunnyGuilds?
Edytowane przez HealthySzukałem i albo nie działają albo linki już nie działają.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi