EXEtokurapolska 4 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Cześć, po wpisaniu deop i moj nick na konsoli mi sie pokazalo Couldn't deop player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 1 minutę temu, EXEtokurapolska napisał: Cześć, po wpisaniu deop i moj nick na konsoli mi sie pokazalo Couldn't deop player A masz w ogóle opa? Nic ci nie blokuje w jakiś sposób deopowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EXEtokurapolska 4 Opublikowano 3 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Mam opa, po wpisaniu w konsoli deop i moj nick to sie pokazuje could not deop player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 26 minut temu, EXEtokurapolska napisał: Mam opa, po wpisaniu w konsoli deop i moj nick to sie pokazuje could not deop player A co się dzieje przy próbie nadania sobie opa? Spróbuj usunąć siebie z pliku 'ops.json'. Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EXEtokurapolska 4
Cześć, po wpisaniu deop i moj nick na konsoli mi sie pokazalo Couldn't deop player
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi