the_kakus 9 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 istnieje mozliwosc zrobienia topki w skripcie i zeby ona wyswietlala sie na tabie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1921 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 3 minuty temu, the_kakus napisał: istnieje mozliwosc zrobienia topki w skripcie i zeby ona wyswietlala sie na tabie? Pewnie istnieje, ale nie robiłbym tego w samym Skript'cie, a raczej z pomocą Skripta. Do tablisty wykorzystałbym plugin TAB od Neznamy, w którym użyjemy 10 placeholderów (top 10) i każdy będzie zawierał informację o danej pozycji w topce ([numer]. [gracz] - [wynik]). Placeholdery możesz zarejestrować w Skript za pomocą dodatku skript-placeholders, a do tworzenia topki możesz użyć skryptu PyraTop REBORN. Misio12320 i the_kakus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 623 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 (edytowane) tak i nie ja bym proponował zrobić sobie topkę w skript - powiedzmy przy użyciu mojego skryptu pyratop reborn - zapisać tą topkę w zmiennej i potem placeholderami pobrać wartości z tej zmiennej i wrzucić do tablisty w pluginie który tam masz - nie wiem jakiegoś na gildie albo TAB od _Neznamy @edit Kornik jak zawsze kilka sekund szybszy XD Edytowane 28 lutego 2021 przez PanMaruda CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 the_kakus 9 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Godzinę temu, Kormic napisał: Pewnie istnieje, ale nie robiłbym tego w samym Skript'cie, a raczej z pomocą Skripta. Do tablisty wykorzystałbym plugin TAB od Neznamy, w którym użyjemy 10 placeholderów (top 10) i każdy będzie zawierał informację o danej pozycji w topce ([numer]. [gracz] - [wynik]). Placeholdery możesz zarejestrować w Skript za pomocą dodatku skript-placeholders, a do tworzenia topki możesz użyć skryptu PyraTop REBORN. z tego co widze w configu to da sie tylko header i footer konfigurowac, a ja bym chcial zeby zrobic wielki tab (jak na serwerach 1.8) i tam te topki powpisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 the_kakus 9 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Kormic napisał: Edytowane 28 lutego 2021 przez the_kakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 31 minut temu, the_kakus napisał: z tego co widze w configu to da sie tylko header i footer konfigurowac, a ja bym chcial zeby zrobic wielki tab (jak na serwerach 1.8) i tam te topki powpisywac Obecnie nie ma możliwości dodania fałszywych slotów z graczami na tabliście, ale NEZNAMY pracuje nad tym. https://github.com/NEZNAMY/TAB/issues/31 Jak widać, 20 dni temu usunął znacznik "Complicated", a więc można się za niedługo spodziewać rozwiązania. Co do innych pluginów na tablistę, nie znam oprócz TabList na McMarket'cie. Reszta to są jakieś porzucone projekty na Bukkit'cie. the_kakus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 the_kakus 9 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 9 minut temu, Kormic napisał: Obecnie nie ma możliwości dodania fałszywych slotów z graczami na tabliście, ale NEZNAMY pracuje nad tym. https://github.com/NEZNAMY/TAB/issues/31 Jak widać, 20 dni temu usunął znacznik "Complicated", a więc można się za niedługo spodziewać rozwiązania. Co do innych pluginów na tablistę, nie znam oprócz TabList na McMarket'cie. Reszta to są jakieś porzucone projekty na Bukkit'cie. tam napisales ze da sie to robic a tutaj mowisz ze sie nie da, to jak jest w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Teraz, the_kakus napisał: tam napisales ze da sie to robic a tutaj mowisz ze sie nie da, to jak jest w koncu? Wtedy to mi się coś pomyliło i wydawało mi się, że jest już taki feature. Informuję, że nie ma niczego takiego i trzeba poczekać aż NEZNAMY to doda. the_kakus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 the_kakus 9 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Godzinę temu, Kormic napisał: Wtedy to mi się coś pomyliło i wydawało mi się, że jest już taki feature. Informuję, że nie ma niczego takiego i trzeba poczekać aż NEZNAMY to doda. jeszcze jedno mma pytanko, bo placeholderapi nie chce mi wspolpracowac ze skriptem na 1.16.5, wpisuje /papi ecloud download Skript i nie instaluje sie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 4 minuty temu, the_kakus napisał: jeszcze jedno mma pytanko, bo placeholderapi nie chce mi wspolpracowac ze skriptem na 1.16.5, wpisuje /papi ecloud download Skript i nie instaluje sie nic Nie musisz pobierać expansiona. Wystarczy ci sam skript-placeholders. Na wiki dodatku (znajdziesz na stronie pluginu) wszystko jest ładnie wytłumaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
the_kakus 9
istnieje mozliwosc zrobienia topki w skripcie i zeby ona wyswietlala sie na tabie?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi