Stasio 3 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Napisałem plugin gdzie mam klase Main a inną GUI i znajduje się w niej komenda w plugin.yml jest ona ustawiona i kiedy wchodze do gry i wpisuje ją nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 6 minut temu, Stasio napisał: Napisałem plugin gdzie mam klase Main a inną GUI i znajduje się w niej komenda w plugin.yml jest ona ustawiona i kiedy wchodze do gry i wpisuje ją nic się nie dzieje czy rejestrujesz tą komendę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 nie a jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 1 minutę temu, Stasio napisał: nie a jak to zrobić ? Do onEnable dodajesz: (oczywiście pozmieniaj sobie to tak jak ma być) this.getCommand("komenda").setExecutor(new klasaZKomenda()); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 ok spróbuje Niestety nie działa Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 26 minut temu, Stasio napisał: Napisałem plugin gdzie mam klase Main a inną GUI i znajduje się w niej komenda w plugin.yml jest ona ustawiona i kiedy wchodze do gry i wpisuje ją nic się nie dzieje Pokaż cały kod. Tak będzie najprościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 16 godzin temu, Kormic napisał: Pokaż cały kod. Tak będzie najprościej. Więc w czym problem ? Wydaje mi się że nie ma błędu 16 godzin temu, Kormic napisał: Pokaż cały kod. Tak będzie najprościej. Wstawiam kod w code.skript.pl, łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 klasa GUI: Klasa Main: Klasa Poziom: plugin.yml: Z tego nauczysz się jedynie gotowych wzorów i schematów, co jest raczej tragiczne w dalszej nauce programowania(Jednak myślę, że coś wyniesiesz z tego). Polecam poduczyć się podstaw javy a na samym końcu poznawać konkretne API(W przypadku pluginów - BukkitAPI) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Stasio 3
Napisałem plugin gdzie mam klase Main a inną GUI i znajduje się w niej komenda w plugin.yml jest ona ustawiona i kiedy wchodze do gry i wpisuje ją nic się nie dzieje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi