Skocz do zawartości
  • 0

Potrzebyje pluginu za free AntiCheat na 1.16.4

kubajarecki18

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
17 minut temu, kubajarecki18 napisał:

Potrzebuje pluginu na AntiCheata na 1.16.4 za darmo i musi być najbardziej wydajny.

W takim razie najlepiej użyć Matrixa.

Warto dorzucić do tego NCP dla "dopełnienia" systemu antycheata.

Edytowane przez Kormic

• 0
Teraz, kubajarecki18 napisał:

A ten AntiCheat jest darmowy? Jeśli tak do możesz podesłać linka do pobrania?

Oba te są darmowe. Do Matrixa dałem ci link, natomiast drugi znajdziesz poprzez wyszukanie "NoCheatPlus".

2 minuty temu, oskarus2011 napisał:

Lepiej użyć TEGO pluginu bo lepiej działa

Autor pyta o plugin na antycheata, ty dajesz mu plugin na anti X-raya. Ten plugin wspiera jedynie wersje 1.12 i 1.13 według zaleceń autora, więc najpewniej odpada.

Już o wiele lepiej użyć Orebfuscatora, a najlepiej to skorzystać z gotowych rozwiązań PaperSpigota (Papera) i dowolnych jego forków.

• 0
10 minut temu, Kormic napisał:

Oba te są darmowe. Do Matrixa dałem ci link, natomiast drugi znajdziesz poprzez wyszukanie "NoCheatPlus".

Autor pyta o plugin na antycheata, ty dajesz mu plugin na anti X-raya. Ten plugin wspiera jedynie wersje 1.12 i 1.13 według zaleceń autora, więc najpewniej odpada.

Już o wiele lepiej użyć Orebfuscatora, a najlepiej to skorzystać z gotowych rozwiązań PaperSpigota (Papera) i dowolnych jego forków.

oj bo ktoś inny pisałl ze szuka samego x-ray no to lepiej użyć anticheatreloaded

10 minut temu, Kormic napisał:

A poza tym NoCheatPlus jest okropny - jeżeli nie masz opa - nie da się chodzić po schodach 

CountingDogs

Łączę posty.

Notatka dodana przez CountingDogs

• 0
5 minut temu, oskarus2011 napisał:

oj bo ktoś inny pisałl ze szuka samego x-ray no to lepiej użyć anticheatreloaded

Nie wiem czy to taki dobry anticheat, tylko 3,5 gwiazdki w ratingu na Spigot'cie.

4 minuty temu, oskarus2011 napisał:

A poza tym NoCheatPlus jest okropny - jeżeli nie masz opa - nie da się chodzić po schodach 

Po prostu nie potrafisz konfigurować serwera i było to spowodowane twoją wiedzą (a raczej jej brakiem).

NCP nie używa się jako głównego antycheata, a jako uzupełnienie swoistego systemu.

EDIT:

Chociaż po odpowiedniej konfiguracji NCP jest w stanie zastąpić głównego antycheata.

Edytowane przez Kormic

• 0
7 minut temu, kubajarecki18 napisał:

Ale ja szukam nie anty x-ray tylko sam AntiCheat

No halo ziema do @kubajarecki18 https://dev.bukkit.org/projects/anticheatreloaded blokuje:

Spoiler

Blink
Flight
Glide
Jesus
Step
Criticals
Anti-Knockback
FastBow
FastDrop
Reach
Spider
Speed
NoFall
Sneak
vClip
Timer
FastBreak
FastPlace
Chat spam
FastEat
ElytraFly
Unicode chat
GhostHand

KillAura

Scaffold

CountingDogs

Poprawiam formatowanie.

Notatka dodana przez CountingDogs

• 0
34 minuty temu, oskarus2011 napisał:

No czy ty musisz wszystkich wprowadzać w błąd? Nie próbuj pomagać jeśli się nie znasz.

Godzinę temu, kubajarecki18 napisał:

Potrzebuje pluginu na AntiCheata na 1.16.4 za darmo i musi być najbardziej wydajny.

Najbardziej wydajny (najmniej obciąża serwer) jest AAC, jest też jednym z lepszych antycheatów, lecz jest płatny. Na drugim miejscu jest matrix, który do niedawna był darmowy, lecz niestety już nie jest. Dobre opinie od bardziej ogarniających osób słyszałem o nowym, aktualizowanym forku nocheatplusa, który według tych opinii zasługuje na trzecie miejsce, lecz go jeszcze nie testowałem, więc nie mogę zbyt dużo od siebie o nim powiedzieć. Pobierzesz go tutaj: https://github.com/Updated-NoCheatPlus/NoCheatPlus, możesz go potestować i zobaczyć jak działa.