Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Jest jakiś skrypt lub plugin na to, że jak sie wejdzie na strefę pvp i zacznie bić to nie można z niej wyjść do póki się anty logout nie skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 1 minutę temu, Healthy napisał: Jest jakiś skrypt lub plugin na to, że jak sie wejdzie na strefę pvp i zacznie bić to nie można z niej wyjść do póki się anty logout nie skończy? Jaki masz antilogout? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Jaki masz antilogout? CombatLog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 30 minut temu, Healthy napisał: CombatLog W takim razie proszę. Wymagany dodatek skript-reflect. Oparłem skrypt na regionie o nazwie "pvp". Możesz sobie to podmienić. on leaving of region "pvp": set {_m} to Bukkit.getPluginManager() {_m}.isPluginEnabled("CombatLogX") is true set {_pl} to {_m}.getPlugin("CombatLogX") {_pl}.getCombatManager().isInCombat(player) is true cancel event send "&cJesteś podczas walki!" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Okej dziękuje. Pójdę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Wgrałem skript-reflect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 1 minutę temu, Healthy napisał: Wgrałem skript-reflect Wybacz, nie skopiowałem sekcji 'import' ze skryptu. import: org.bukkit.Bukkit on leaving of region "pvp": set {_m} to Bukkit.getPluginManager() {_m}.isPluginEnabled("CombatLogX") is true set {_pl} to {_m}.getPlugin("CombatLogX") {_pl}.getCombatManager().isInCombat(player) is true cancel event send "&cJesteś podczas walki!" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 (edytowane) Skrypt sie załadował ale nie działa Ja mam ten plugin: https://www.spigotmc.org/resources/combatlog.36192/. To nie jest CombatLogX Edytowane 24 lutego 2021 przez Healthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 42 minuty temu, Healthy napisał: Skrypt sie załadował ale nie działa Ja mam ten plugin: https://www.spigotmc.org/resources/combatlog.36192/. To nie jest CombatLogX ... Z tego co widzę, API tego pluginu jest cholernie ubogie i nawet nie ma prostego sposobu na sprawdzenie czy gracz jest w walce. Później jeszcze poszperam i zobaczę co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Okej. Jak nie będzie sie dało to zmienie plugin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Jeśli to coś zmienia to mam jeszcze taki skrypt na blokowanie komend bo ten CombatLog nie blokuje niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Chodzi mi o to żeby gracze nie wchodzili na spawna przez tą linie. Wgrałem ten combatlogx i ten skrypt i to nie działa. Region nazywa się pvp więc nie musiałem zmieniać. Jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Dobra zrobiłem to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 4 minuty temu, Healthy napisał: Dobra zrobiłem to tak. Zaraz, zaraz. Skoro miałeś skrypt na antylogout, po co była cała ta zabawa z API CombatLoga? Pomijam fakt, że ten skrypt wygląda okropnie i również okropnie będzie działał. Polecam użyć mojego skryptu na antylogout. Znajdziesz go w dziale zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 9 minut temu, Kormic napisał: Zaraz, zaraz. Skoro miałeś skrypt na antylogout, po co była cała ta zabawa z API CombatLoga? Nie wiedziałem że można to tak zrobić. Teraz sie dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Healthy 0
Jest jakiś skrypt lub plugin na to, że jak sie wejdzie na strefę pvp i zacznie bić to nie można z niej wyjść do póki się anty logout nie skończy?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi