Healthy 0 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Wie ktoś czemu podczas walki nie blokują się wszystkie komendy z tego screena? Blokują się: /fly /tpaccept /tpahere /spawn /tp Nie blokują się: /home /tpa /warp Plugin na home: essentials Plugin na anty logout: CombatLog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 35 minut temu, Healthy napisał: Blokują się: /fly /tpaccept /tpahere /spawn /tp Nie blokują się: /home /tpa /warp Plugin na home: essentials Plugin na anty logout: CombatLog 1. Upewnij się, że zrestartowałeś serwer (wyłączyłeś i włączyłeś, nie komendą "/reload"). 2. Podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Essentials i CombatLog Możesz również pokazać ich configi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 21 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 (edytowane) 44 minuty temu, Kormic napisał: 1. Upewnij się, że zrestartowałeś serwer (wyłączyłeś i włączyłeś, nie komendą "/reload"). 2. Podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Essentials i CombatLog Możesz również pokazać ich configi. 1. Tak zrestartowałem. 2. Wersja serwera: 1.16.1 Silnik gry: PaperSpigot 1.16.1 Wersja essentiala: 2.18.2.0 Wersja combatloga: 2.3.0 Edytowane 21 lutego 2021 przez Healthy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 6 godzin temu, Healthy napisał: 1. Tak zrestartowałem. 2. Wersja serwera: 1.16.1 Silnik gry: PaperSpigot 1.16.1 Wersja essentiala: 2.18.2.0 Wersja combatloga: 2.3.0 Pokaż configi tych pluginów. 6 minut temu, Healthy napisał: @Kormic Nie wspominaj mnie, bo jest to cholernie irytujące i jeszcze bardziej odechciewa mi się tobie pomagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 21 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 19 godzin temu, Kormic napisał: Pokaż configi tych pluginów. Nie wspominaj mnie, bo jest to cholernie irytujące i jeszcze bardziej odechciewa mi się tobie pomagać. Okej. Essentials: https://pastebin.pl/view/embed/b4b3dae4 CombatLog: https://pastebin.pl/view/embed/124a0331 Dobra skrypt sobie zrobiłem na blokowanie komand podczas walki. Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Healthy 0
Wie ktoś czemu podczas walki nie blokują się wszystkie komendy z tego screena?
Blokują się: /fly /tpaccept /tpahere /spawn /tp
Nie blokują się: /home /tpa /warp
Plugin na home: essentials
Plugin na anty logout: CombatLog
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi