Healthy 0 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Jak zrobić żeby ten link się otwierał? Bo gdy go kliknę nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Healthy napisał: Jak zrobić żeby ten link się otwierał? Bo gdy go kliknę nic się nie dzieje. Albo włącz parse'owanie linków w pliku "config.sk", albo użyj JSONa w Skript. Pan Maruda zrobił poradnik o tym drugim. Znajdziesz go na tym forum w dziale "Skript > Poradniki". Edytowane 19 lutego 2021 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 3 godziny temu, Kormic napisał: Albo włącz parse'owanie linków w pliku "config.sk", albo użyj JSONa w Skript. Pan Maruda zrobił poradnik o tym drugim. Znajdziesz go na tym forum w dziale "Skript > Poradniki". Włączyłem parse'owanie i nie działa. Pójdę sprawdzić to drugie. Co wpisałem źle? Łączę posty, poprawiam formatowanie na ciemnym motywie. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 2 minuty temu, Healthy napisał: Co wpisałem źle? Nigdzie nie masz 'url'. Zobacz sobie ponownie ten poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Healthy 0 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Dobra działa. Dziękuje bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Healthy 0
Jak zrobić żeby ten link się otwierał? Bo gdy go kliknę nic się nie dzieje.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi