Usunięty#31276 2 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 znalazłem fajnego antylogut moze ktoś go edytowac aby było odliczanie sideabr i jak ktoś wyjdzie aby odliczanie się zakńczyło? Wstawiam kod na serwis code.skript.pl Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 1 minutę temu, Szygran napisał: znalazłem fajnego antylogut moze ktoś go edytowac aby było odliczanie sideabr i jak ktoś wyjdzie aby odliczanie się zakńczyło? Nie robi się sidebarów w Skript, gdyż lagują serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 20 minut temu, Kormic napisał: Nie robi się sidebarów w Skript, gdyż lagują serwer. sry actionbar 20 minut temu, Kormic napisał: Nie robi się sidebarów w Skript, gdyż lagują serwer. chodzi mi o actionbar Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 14 minut temu, Szygran napisał: chodzi mi o actionbar Z tego co pamiętam, zrobiłem ci taki skrypt. Dlaczego go w końcu nie użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Z tego co pamiętam, zrobiłem ci taki skrypt. Dlaczego go w końcu nie użyłeś? dlatego że nie działa tak jak napisałem gdy kogoś uderzę pisze ze wróg wylogował się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 (edytowane) 5 minut temu, Szygran napisał: halo? Jak chcesz żebym ci naprawił ten mój skrypt, podeślij go. Edytowane 16 lutego 2021 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 8 minut temu, Kormic napisał: Jak chcesz żebym ci naprawił ten mój skrypt, podeślij go. function startAntiLogOut(p: player): set {antiLogOut::%{_p}%} and {_var} to 20 loop 20 times: {antiLogOut::%{_p}%} is not set: stop {antiLogOut::%{_p}%} > {_var}: stop send action bar "&3&lANTYLOGUT &8&l(&2&l%{antiLogOut::%{_p}%}%&8&l)" to {_p} remove 1 from {antiLogOut::%{_p}%} and {_var} wait 1 second clear {antiLogOut::%{_p}%} send "&8&l» &a&lMozesz juz sie wylogowac!" to {_p} send action bar "&8&l» &a&lMozesz juz sie wylogowac!" to {_p} on damage of player: attacker is a player startAntiLogOut(victim) startAntiLogOut(attacker) on quit: {antiLogOut::%player%} is set send "&8&l» &a&lTwój przeciwnik wyszedl!" to {_p} kill player on command: command is not "helpop" or "zglos" or "msg" {antiLogOut::%player%} is set cancel event send "&8&l» &c&lNie mozesz uzywac tej komendy gdy jestes w pvp!" to player Wstawiam kod w code Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 10 minut temu, Szygran napisał: function startAntiLogOut(p: player): set {antiLogOut::%{_p}%} and {_var} to 20 loop 20 times: {antiLogOut::%{_p}%} is not set: stop {antiLogOut::%{_p}%} > {_var}: stop send action bar "&3&lANTYLOGUT &8&l(&2&l%{antiLogOut::%{_p}%}%&8&l)" to {_p} remove 1 from {antiLogOut::%{_p}%} and {_var} wait 1 second clear {antiLogOut::%{_p}%} send "&8&l» &a&lMozesz juz sie wylogowac!" to {_p} send action bar "&8&l» &a&lMozesz juz sie wylogowac!" to {_p} on damage of player: attacker is a player startAntiLogOut(victim) startAntiLogOut(attacker) on quit: {antiLogOut::%player%} is set send "&8&l» &a&lTwój przeciwnik wyszedl!" to {_p} kill player on command: command is not "helpop" or "zglos" or "msg" {antiLogOut::%player%} is set cancel event send "&8&l» &c&lNie mozesz uzywac tej komendy gdy jestes w pvp!" to player No dobra, masz jak pokazać zachowanie skryptu (np. filmik jakiś)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 17 godzin temu, Kormic napisał: No dobra, masz jak pokazać zachowanie skryptu (np. filmik jakiś)? jak ktos mnie bije i lognie to dalej jets odliczanie 17 godzin temu, Kormic napisał: No dobra, masz jak pokazać zachowanie skryptu (np. filmik jakiś)? i nie poakzuje ze sie wylogowalem 17 godzin temu, Kormic napisał: No dobra, masz jak pokazać zachowanie skryptu (np. filmik jakiś)? halo? 17 godzin temu, Kormic napisał: No dobra, masz jak pokazać zachowanie skryptu (np. filmik jakiś)? o to film pobeirz bo nie mam innego sposobó http://www.mediafire.com/file/nkhm0am4oags6pu/bandicam+2021-02-16+18-17-14-997.mp4/file Łączę posty, następnym razem użyj opcji Edytuj. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 23 minuty temu, Szygran napisał: o to film pobeirz bo nie mam innego sposobó http://www.mediafire.com/file/nkhm0am4oags6pu/bandicam+2021-02-16+18-17-14-997.mp4/file Już rozumiem... W zamyśle to tak miało właśnie działać, że nawet po wyjściu gracz nadal ma antilogout, więc to w żadnym wypadku nie jest błąd. Jeżeli ma działać to tak jak chcesz, mogę przerobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 (edytowane) 15 godzin temu, Kormic napisał: Już rozumiem... W zamyśle to tak miało właśnie działać, że nawet po wyjściu gracz nadal ma antilogout, więc to w żadnym wypadku nie jest błąd. Jeżeli ma działać to tak jak chcesz, mogę przerobić. prosiłbym cię bardzo a mógłbyś dodać wiadomość o wyjściu gracza? 15 godzin temu, Kormic napisał: Już rozumiem... W zamyśle to tak miało właśnie działać, że nawet po wyjściu gracz nadal ma antilogout, więc to w żadnym wypadku nie jest błąd. Jeżeli ma działać to tak jak chcesz, mogę przerobić. @Kormic to przerobisz? Edytowane 16 lutego 2021 przez Szygran Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 (edytowane) nie doublepostuj. Wystarczy, że zamienisz event on quit na taki jak podaje niżej, wtedy będzie sie anti logout usuwał on quit: {antiLogOut::%player%} is set send "&8&l» &a&lTwój przeciwnik wyszedl!" to {_p} kill player clear {antiLogOut::%{_p}%} Edytowane 17 lutego 2021 przez xMuffionex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 22 minuty temu, xMuffionex napisał: nie doublepostuj. Wystarczy, że zamienisz event on quit na taki jak podaje niżej, wtedy będzie sie anti logout usuwał on quit: {antiLogOut::%player%} is set send "&8&l» &a&lTwój przeciwnik wyszedl!" to {_p} kill player clear {antiLogOut::%{_p}%} dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 anty logout sie nie usuwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 W dniu 17.02.2021 o 10:24, xMuffionex napisał: anty logout sie nie usuwa? tak i nie ma wiadomości W dniu 17.02.2021 o 10:24, xMuffionex napisał: anty logout sie nie usuwa? i jak ktos lognie i wejdzie to pisze że dalej w pvp jest ;/ Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 tak jak napisalem wcześniej, nie double postuj. jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 (edytowane) 28 minut temu, xMuffionex napisał: tak jak napisalem wcześniej, nie double postuj. jakieś błędy? nie @xMuffionexmasz jakiś pomysł? Edytowane 17 lutego 2021 przez Szygran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 W dniu 17.02.2021 o 09:59, xMuffionex napisał: nie doublepostuj. Wystarczy, że zamienisz event on quit na taki jak podaje niżej, wtedy będzie sie anti logout usuwał Zastanawiam się skąd ty sobie wziąłeś tego '{_p}' w evencie. Tym bardziej zastanawiam się skąd się w tamtym kodzie wziął '{_p}'. W dniu 16.02.2021 o 18:54, Szygran napisał: @Kormic to przerobisz? https://code.skript.pl/mjIjqDLb Sprawdź jak działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 10 godzin temu, Kormic napisał: Zastanawiam się skąd ty sobie wziąłeś tego '{_p}' w evencie. Tym bardziej zastanawiam się skąd się w tamtym kodzie wziął '{_p}'. https://code.skript.pl/mjIjqDLb Sprawdź jak działa. ja wziąłem z tego eventu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 W dniu 19.02.2021 o 02:08, Kormic napisał: Zastanawiam się skąd ty sobie wziąłeś tego '{_p}' w evencie. Tym bardziej zastanawiam się skąd się w tamtym kodzie wziął '{_p}'. https://code.skript.pl/mjIjqDLb Sprawdź jak działa. dzk ci dobry człowieku działa do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#31276 2
znalazłem fajnego antylogut moze ktoś go edytowac aby było odliczanie sideabr i jak ktoś wyjdzie aby odliczanie się zakńczyło?
Wstawiam kod na serwis code.skript.pl
Notatka dodana przez CountingDogs
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi