XNcronxYT 0 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Witam, proszę o naprawe tego skryptu: Długie kody umieszczaj w forumowym serwisie code.skript.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 2 minuty temu, XNcronxYT napisał: Witam, proszę o naprawe tego skryptu: Co w nim nie działa i dlaczego moby mają podłogi w nazwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 xAxee 1965 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 przed każdym send daj wcięcie (taba lub 4 spacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Prosze, poprawiłem twój skrypt Usunięty#34161 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XNcronxYT 0 Opublikowano 22 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 W dniu 16.02.2021 o 08:08, xMuffionex napisał: Prosze, poprawiłem twój skrypt jakis dodatek do tego trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 Wydaje mi się, że są tam jakieś błędy, tzn. nie spotkałem się z _ w Skript, natomiast do działania potrzebujesz Vault oraz np. Essentials Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XNcronxYT 0
Witam, proszę o naprawe tego skryptu:
Długie kody umieszczaj w forumowym serwisie code.skript.pl.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi