MouDuci 0 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Witam chciałbym aby ktoś zrobił mi skrypt (jeśli jest plugin to link) który będzie wykonywał komendę (w celu rozpoczęcia areny ) gdy na serwerze będzie określona liczba graczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 8 minut temu, MouDuci napisał: Witam chciałbym aby ktoś zrobił mi skrypt (jeśli jest plugin to link) który będzie wykonywał komendę (w celu rozpoczęcia areny ) gdy na serwerze będzie określona liczba graczy Proszę. Dla przykładu dałem 15 graczy. on join: (amount of all players + 1) is 15 execute console command "twoja_komenda" on quit: (amount of all players - 1) is 15 execute console command "twoja_komenda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MouDuci 0
Witam chciałbym aby ktoś zrobił mi skrypt (jeśli jest plugin to link) który będzie wykonywał komendę (w celu rozpoczęcia areny ) gdy na serwerze będzie określona liczba graczy
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi