MKM 0 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 Witam serdecznie, czy jest możliwość napisania skryptu, który zapisuje wiadomość. Jeśli tak to prosiłbym o napisanie Mianowicie: Gracz wpisuje sobie jakąś wiadomość, a wiadomość wraz z nickiem gracza trafia do folderu ... i pliku ... /komenda tutajwiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 Teraz, MKM napisał: Witam serdecznie, czy jest możliwość napisania skryptu, który zapisuje wiadomość. Jeśli tak to prosiłbym o napisanie Mianowicie: Gracz wpisuje sobie jakąś wiadomość, a wiadomość wraz z nickiem gracza trafia do folderu ... i pliku ... /komenda tutajwiadomość Jakiego pliku? To ma być wiadomość w komendzie, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MKM 0 Opublikowano 7 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Jakiego pliku? To ma być wiadomość w komendzie, tak? No np. do folderu skript i pliku logi.txt zapisuje się nick gracza i wiadomość, która gracz do nas napisał np. /komenda Cześć, jestem... I to trafia do folderu plugins/skript/scripts/logi.txt a po otwarciu pliku to wygląda np. tak: NICKGRACZA: Cześć, jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2 Kormic 1 824 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 7 minut temu, MKM napisał: No np. do folderu skript i pliku logi.txt zapisuje się nick gracza i wiadomość, która gracz do nas napisał np. /komenda Cześć, jestem... I to trafia do folderu plugins/skript/scripts/logi.txt a po otwarciu pliku to wygląda np. tak: NICKGRACZA: Cześć, jestem... Proszę. Wiadomości będą zapisywane w pliku "plugins\Skript\logs\wiadomosc.log". command /komenda [<text>]: trigger: arg-1 is not set: send "&cMusisz podać wiadomość!" to sender stop log "%sender%: arg-1" to "wiadomosc.log" MKM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MKM 0
Witam serdecznie, czy jest możliwość napisania skryptu, który zapisuje wiadomość. Jeśli tak to prosiłbym o napisanie
Mianowicie:
Gracz wpisuje sobie jakąś wiadomość, a wiadomość wraz z nickiem gracza trafia do folderu ... i pliku ...
/komenda tutajwiadomość
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi