Nie działa po prostu, jakiś plugin go blokuje. jest jakaś możliwość by zrobić by ten event działał? Próbowałem na innym serwerze i tam działało. Podejrzewam, że to wina WorldEdit'a, bo jak używałem FAWE to ten event też nie działał, aczkolwiek mogę się mylić.
Oczywiście usuwnie wszystkich wtyczek odpada, ponieważ zajełoby mi to sporo czasu. Potrzebowałbym jakiegoś "bypass'a" na to by ten event działał.
Pytanie
Misio12320 32
Witam. Jak naprawić event on portal?
on portal: broadcast "POG"Nie działa po prostu, jakiś plugin go blokuje. jest jakaś możliwość by zrobić by ten event działał? Próbowałem na innym serwerze i tam działało. Podejrzewam, że to wina WorldEdit'a, bo jak używałem FAWE to ten event też nie działał, aczkolwiek mogę się mylić.
Oczywiście usuwnie wszystkich wtyczek odpada, ponieważ zajełoby mi to sporo czasu. Potrzebowałbym jakiegoś "bypass'a" na to by ten event działał.
Plugins (22): Chunky, ChunkyMap*, Citizens, dynmap*, Essentials, HolographicDisplays, LuckPerms, Multiverse-Core, Multiverse-Inventories, PixelPrinter, SAML, ServerRestorer, Shopkeepers, Skent*, SkQuery, Skript, skript-reflect*, skript-yaml, TuSKe*, Vault, WorldEdit, WorldGuard
This server is running Paper version git-Paper-463 (MC: 1.16.5) (Implementing API version 1.16.5-R0.1-SNAPSHOT)
https://skript.pl/temat/45436-jak-naprawi%C4%87-event-on-portal/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi