VEROxYT 3 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Mam: on break of any ore: if world of player is "UHCgame": cancel event send "&cDrop z rud off" to player set event-block to air I pl mam taki plugin który mi blokuje to wydarzenie da sie jakos to zmienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Teraz, VEROxYT napisał: I pl mam taki plugin który mi blokuje to wydarzenie da sie jakos to zmienic? Jeżeli event w ogóle się nie wykonuje, spróbuj zwiększyć priorytet Skripta w jego pliku konfiguracyjnym. Jak nie poskutkuje, musisz coś zrobić z tym pluginem. Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 4 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Dałęm najwyższy i dalej nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 15 minut temu, VEROxYT napisał: Dałęm najwyższy i dalej nie działa No to napisałem wyżej co masz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Ja bym ten plugin wywalił najlepiej ale skript nie działa a pluginu nie chce mi się pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, VEROxYT napisał: Ja bym ten plugin wywalił najlepiej ale skript nie działa a pluginu nie chce mi się pisać. Mam w sumie jeszcze jeden pomysł. Na samym początku eventu użyj warunku 'if event is cancelled', a następnie daj po tym 'uncancel event'. Oczywiście musisz to zrobić po zwiększeniu priorytetu Skripta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Zwiększyłem prioritet Coś takiego? on break of any ore: if world of player is "UHCgame": cancel event set event-block to air send "&cDrop z rud off" to player if event is cancelled: uncancel event Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Wydaje mi się, że nie zastosowałeś się do instrukcji, która jasno mówi: 28 minut temu, Kormic napisał: Na samym początku eventu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 28 minut temu, VEROxYT napisał: Zwiększyłem prioritet Coś takiego? on break of any ore: if world of player is "UHCgame": cancel event set event-block to air send "&cDrop z rud off" to player if event is cancelled: uncancel event Twój kod nie ma w tym momencie zbytnio sensu. Na górze eventu ma to być. Nie ma sensu przerywać anulowania eventu zaraz po jego anulowaniu, gdyż w tym momencie samemu rzucasz sobie kłody pod nogi i będziesz dziwił się, że nie działa tak jak powinno. Musimy najpierw przerwać anulowanie eventu, aby móc wykonywać jakieś operacje w naszym kodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Tak: on break of any ore: if world of player is "UHCgame": uncancel event cancel event set event-block to air send "&cDrop z rud off" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 3 minuty temu, VEROxYT napisał: Tak: on break of any ore: if world of player is "UHCgame": uncancel event cancel event set event-block to air send "&cDrop z rud off" to player I bez tego warunku zadziała. Dobra, walić to. Jak sobie ustawiłeś wyższy priorytet Skripta, sprawdź czy zadziała. Jak nie działa, nie da się z tym już nic zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VEROxYT 3
Mam:
I pl mam taki plugin który mi blokuje to wydarzenie da sie jakos to zmienic?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi