Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 gdy administrator wpisze komende /czas <gracz> pokazuje mu ile gracz gra na serwerze ip gracza, i jego zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 1 minutę temu, Nitrusiniski napisał: gdy administrator wpisze komende /czas <gracz> pokazuje mu ile gracz gra na serwerze ip gracza, i jego zdrowie Proszę. Wymagany Skript 2.5+. command /czas <player>: permission: permisja.admina trigger: send "Czas: %time played of arg-1%", "IP: %ip of arg-1%" and "Zdrowie: %health of arg-1%" to sender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 4 minuty temu, Kormic napisał: Proszę. Wymagany Skript 2.5+. command /czas <player>: permission: permisja.admina trigger: send "Czas: %time played of arg-1%", "IP: %ip of arg-1%" and "Zdrowie: %health of arg-1%" to sender Błąd: time played of Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: Błąd: time played of Przeczytałeś co napisałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Przeczytałeś co napisałem? tak tylko problem jest z tą wersją 2.5 na 1.8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: tak tylko problem jest z tą wersją 2.5 na 1.8.8 Skript od Matocolotoe jest również w wersji 2.5.3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: tak tylko problem jest z tą wersją 2.5 na 1.8.8 Pobierz tego skripta na 1.8: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 3 minuty temu, Michix napisał: Pobierz tego skripta na 1.8: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! pobrałem i nie działa skript jest na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 2 minuty temu, Nitrusiniski napisał: pobrałem i nie działa skript jest na czerwono a usunąłeś konfigurację i pliki z nazwami materiałów przed wgraniem skryptu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 2 minuty temu, PanMaruda napisał: a usunąłeś konfigurację i pliki z nazwami materiałów przed wgraniem skryptu? usunałem wszystko wgrałem na nowo i dalej nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 nie działa nie działa, a my co mamy ci wywróżyć czemu nie działa? ugh jak ja tego nie nawidzę.... lista dodatków, wersje dodatków, silnik serwer, wersja silnika, błędy przy ładowaniu skripta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 1 minutę temu, PanMaruda napisał: nie działa nie działa, a my co mamy ci wywróżyć czemu nie działa? ugh jak ja tego nie nawidzę.... lista dodatków, wersje dodatków, silnik serwer, wersja silnika, błędy przy ładowaniu skripta brak brak 1.8.8 spigot brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 błędy przy ładowaniu SKRIPTA (PLUGINU) BŁĘDY Z KONSOLI a nie błędy przy ładowaniu skryptów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 10 minut temu, PanMaruda napisał: błędy przy ładowaniu SKRIPTA (PLUGINU) BŁĘDY Z KONSOLI a nie błędy przy ładowaniu skryptów [Skript] Enabling Skript v2.5.3 [14:55:07 ERROR]: [Skript] This version of Skript does not work with Minecraft 1.8.8 and requires Minecraft 1.9.4+ [14:55:07 ERROR]: [Skript] You probably want Skript 2.2 or 2.1 (Google to find where to get them) [14:55:07 ERROR]: [Skript] Note that those versions are, of course, completely unsupported! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: [Skript] Enabling Skript v2.5.3 [14:55:07 ERROR]: [Skript] This version of Skript does not work with Minecraft 1.8.8 and requires Minecraft 1.9.4+ [14:55:07 ERROR]: [Skript] You probably want Skript 2.2 or 2.1 (Google to find where to get them) [14:55:07 ERROR]: [Skript] Note that those versions are, of course, completely unsupported! Ty na pewno pobrałeś tego Skripta co było trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Ty na pewno pobrałeś tego Skripta co było trzeba? tak napewno Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PESA_GAMING_COM 1 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 (edytowane) to nie to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! to to Edytowane 1 lutego 2021 przez PESA_GAMING_COM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 1 minutę temu, Nitrusiniski napisał: tak napewno Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Stąd miałeś pobrać... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 25 minut temu, Kormic napisał: Stąd miałeś pobrać... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! o działa xd chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 hmm teraz jest inny problem bo mam tego skript 2.5.3 ale wszystkie moje skrypty nie działają a nie ma żadnych błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 2 minuty temu, Nitrusiniski napisał: hmm teraz jest inny problem bo mam tego skript 2.5.3 ale wszystkie moje skrypty nie działają a nie ma żadnych błędów Spróbuj włączyć serwer bez wszystkich dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nitrusiniski 4
gdy administrator wpisze komende /czas <gracz> pokazuje mu ile gracz gra na serwerze ip gracza, i jego zdrowie
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi