suchymonster 2 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Cześć szukam pluginu na aukcje, nie chodzi mi tutaj o AuctionHouse tylko bardziej o coś w czym można podbijać ceny graczy, coś tego typu https://www.spigotmc.org/resources/auctions.571/. Najlepiej na najnowsza wersje minecraft ewentualnie może być skrypt, trochę tego szukałem możliwe że coś przeoczyłem dlatego proszę was bez zbędnych komentarzy. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Możesz użyć tego skryptu autorstwa @CoFFeIN04 CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 31 minut temu, suchymonster napisał: Cześć szukam pluginu na aukcje, nie chodzi mi tutaj o AuctionHouse tylko bardziej o coś w czym można podbijać ceny graczy, coś tego typu https://www.spigotmc.org/resources/auctions.571/. Najlepiej na najnowsza wersje minecraft ewentualnie może być skrypt, trochę tego szukałem możliwe że coś przeoczyłem dlatego proszę was bez zbędnych komentarzy. Z góry dziękuję i pozdrawiam. A co ci się nie podoba w tym pluginie, do którego podrzuciłeś link? Nie jest to przypadkiem właśnie to, czego szukałeś? Skoro szukasz pluginu na aukcje z podbijaniem, rozejrzyj się również za skryptami. Było parę takich z podbijaniem cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suchymonster 2 Opublikowano 30 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Myęłałem nad czymś w GUI co ma opcje konfiguracji wiadomości, bądź jest po polsku. 5 godzin temu, Kormic napisał: A co ci się nie podoba w tym pluginie, do którego podrzuciłeś link? Nie jest to przypadkiem właśnie to, czego szukałeś? Skoro szukasz pluginu na aukcje z podbijaniem, rozejrzyj się również za skryptami. Było parę takich z podbijaniem cen. Brak podbijania cen, a na tym mi najbardziej zależy 6 godzin temu, Michix napisał: Możesz użyć tego skryptu autorstwa @CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1921 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Teraz, suchymonster napisał: Myęłałem nad czymś w GUI co ma opcje konfiguracji wiadomości, bądź jest po polsku. No to mówię, poszukaj na forum i ogółem w internecie. Na forum na pewno coś znajdziesz jak wyszukasz "aukcje podbijanie", a w internecie to wystarczy "skript auctions" lub "spigot auctons" (czy też "auctions plugin"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 10 godzin temu, suchymonster napisał: Myęłałem nad czymś w GUI co ma opcje konfiguracji wiadomości, bądź jest po polsku. Brak podbijania cen, a na tym mi najbardziej zależy Napisz do autora, może on to doda Usunięty#34161 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
suchymonster 2
Cześć szukam pluginu na aukcje, nie chodzi mi tutaj o AuctionHouse tylko bardziej o coś w czym można podbijać ceny graczy, coś tego typu https://www.spigotmc.org/resources/auctions.571/.
Najlepiej na najnowsza wersje minecraft ewentualnie może być skrypt, trochę tego szukałem możliwe że coś przeoczyłem dlatego proszę was bez zbędnych komentarzy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi