Skocz do zawartości
  • 0

Aukcje, Licytacje

suchymonster
 Udostępnij

Pytanie

Cześć szukam pluginu na aukcje, nie chodzi mi tutaj o AuctionHouse tylko bardziej o coś w czym można podbijać ceny graczy, coś tego typu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Najlepiej na najnowsza wersje minecraft ewentualnie może być skrypt,  trochę tego szukałem możliwe że coś przeoczyłem dlatego proszę was bez zbędnych komentarzy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
31 minut temu, suchymonster napisał:

Cześć szukam pluginu na aukcje, nie chodzi mi tutaj o AuctionHouse tylko bardziej o coś w czym można podbijać ceny graczy, coś tego typu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Najlepiej na najnowsza wersje minecraft ewentualnie może być skrypt,  trochę tego szukałem możliwe że coś przeoczyłem dlatego proszę was bez zbędnych komentarzy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

A co ci się nie podoba w tym pluginie, do którego podrzuciłeś link? Nie jest to przypadkiem właśnie to, czego szukałeś?

Skoro szukasz pluginu na aukcje z podbijaniem, rozejrzyj się również za skryptami. Było parę takich z podbijaniem cen.

• 0

Myęłałem nad czymś w GUI co ma opcje konfiguracji wiadomości, bądź jest po polsku.

5 godzin temu, Kormic napisał:

A co ci się nie podoba w tym pluginie, do którego podrzuciłeś link? Nie jest to przypadkiem właśnie to, czego szukałeś?

Skoro szukasz pluginu na aukcje z podbijaniem, rozejrzyj się również za skryptami. Było parę takich z podbijaniem cen.

Brak podbijania cen, a na tym mi najbardziej zależy 

6 godzin temu, Michix napisał:

Możesz użyć tego skryptu autorstwa @CoFFeIN04

• 1
Teraz, suchymonster napisał:

Myęłałem nad czymś w GUI co ma opcje konfiguracji wiadomości, bądź jest po polsku.

No to mówię, poszukaj na forum i ogółem w internecie.

Na forum na pewno coś znajdziesz jak wyszukasz "aukcje podbijanie", a w internecie to wystarczy "skript auctions" lub "spigot auctons" (czy też "auctions plugin").

• 0
10 godzin temu, suchymonster napisał:

Brak podbijania cen, a na tym mi najbardziej zależy 

Napisz do autora, może on to doda