Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Hej ostatnio znalazłem skrypt na kity w gui i potrzebuję pomocy cichłbym aby dodać tam: -czasz na odbieranie kitu czyli kit start-5minut kit vip/svip/sponsor co 5godzin i aby wiadomość się pojawiałla że mogę dopiero odebrać kit za ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 25 stycznia 2021 przez xNightPower_ Długie kody umieszczaj w forumowym serwisie code.skript.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 2 minuty temu, Szygran napisał: Hej ostatnio znalazłem skrypt na kity w gui i potrzebuję pomocy cichłbym aby dodać tam: -czasz na odbieranie kitu czyli kit start-5minut kit vip/svip/sponsor co 5godzin i aby wiadomość się pojawiałla że mogę dopiero odebrać kit za ten czas Polecam skrypt kKits od knugiego. Tam możesz niemalże wszystko ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Polecam skrypt kKits od knugiego. Tam możesz niemalże wszystko ustawić. widziałem ten skrypt ale już ten mam skonfigurowany i chciałbym na tym zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 17 minut temu, Szygran napisał: widziałem ten skrypt ale już ten mam skonfigurowany i chciałbym na tym zostać Z tego co widzę to w tym skrypcie jest już cooldown, wystarczy jedynie sobie je dostosować. Ten skrypt wygląda okropnie i szczerze nie wiem który kod za co odpowiada. Zapewne trzeba będzie go na nowo przepisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 35 minut temu, Kormic napisał: Z tego co widzę to w tym skrypcie jest już cooldown, wystarczy jedynie sobie je dostosować. Ten skrypt wygląda okropnie i szczerze nie wiem który kod za co odpowiada. Zapewne trzeba będzie go na nowo przepisać. a pomożesz mi skonfigurować KKits? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 2 minuty temu, Szygran napisał: a pomożesz mi skonfigurować KKits? A czego tam nie rozumiesz? Knugi opisał co można tam ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Godzinę temu, Kormic napisał: A czego tam nie rozumiesz? Knugi opisał co można tam ustawić. wszystkiego Godzinę temu, Kormic napisał: A czego tam nie rozumiesz? Knugi opisał co można tam ustawić. a dobra mam już plugin ale dzk za wszystko do zamknięcia (jednak nie) Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Teraz, Szygran napisał: wszystkiego Dobra, pokaż co na razie ustawiłeś i wskaż dokładnie z czym masz problem, a wytłumaczę ci to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Godzinę temu, Kormic napisał: Dobra, pokaż co na razie ustawiłeś i wskaż dokładnie z czym masz problem, a wytłumaczę ci to. ustawilem nic bo nwm jak nie mam błędów a chciałbym to wsztko co mam w poprzednim skrypcie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Teraz, Szygran napisał: ustawilem nic bo nwm jak nie mam błędów a chciałbym to wsztko co mam w poprzednim skrypcie tylko To w końcu wątek do zamknięcia czy też mam ci z tym pomóc? Jeżeli te drugie, prosiłem, abyś dokładnie pokazał co do tej pory zrobiłeś i z czym mam ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: To w końcu wątek do zamknięcia czy też mam ci z tym pomóc? Jeżeli te drugie, prosiłem, abyś dokładnie pokazał co do tej pory zrobiłeś i z czym mam ci pomóc. nie do zamknięcia próbowałem dodać nowe kity ale nie działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 16 minut temu, Kormic napisał: To w końcu wątek do zamknięcia czy też mam ci z tym pomóc? Jeżeli te drugie, prosiłem, abyś dokładnie pokazał co do tej pory zrobiłeś i z czym mam ci pomóc. a możesz dać mi skrypt na cooldown z wiadomością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Teraz, Szygran napisał: a możesz dać mi skrypt na cooldown z wiadomością? Już wiele razy pokazywałem jak coś takiego zrobić. Wyszukaj sobie na forum "cooldown". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 18 minut temu, Kormic napisał: To w końcu wątek do zamknięcia czy też mam ci z tym pomóc? Jeżeli te drugie, prosiłem, abyś dokładnie pokazał co do tej pory zrobiłeś i z czym mam ci pomóc. aaaa okazało się że ten skrypt ma cooldown tylko nie wm jak dać wiadomość o tym że mozesz odebrać kolejny kit za czasz pomożesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Linijka 214 niedomknięty cudzysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 3 minuty temu, Szygran napisał: aaaa okazało się że ten skrypt ma cooldown tylko nie wm jak dać wiadomość o tym że mozesz odebrać kolejny kit za czasz pomożesz? Spójrz co napisałem wyżej na temat tego skryptu. Nie wiem co tutaj za co odpowiada i jeżeli już to napisałbym ten skrypt od nowa. Zalecam ci mimo wszystko użyć kKits. Powiedz z czym masz problem, a pomogę. Nie wiem ile razy mam to powtarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Linijka 214 niedomknięty cudzysłów. o dzk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: Spójrz co napisałem wyżej na temat tego skryptu. Nie wiem co tutaj za co odpowiada i jeżeli już to napisałbym ten skrypt od nowa. Zalecam ci mimo wszystko użyć kKits. Powiedz z czym masz problem, a pomogę. Nie wiem ile razy mam to powtarzać. nwm jak dodać kolejny zestaw i tak aby nie dało się wyciągać niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 1 minutę temu, Szygran napisał: nwm jak dodać kolejny zestaw i tak aby nie dało się wyciągać niczego Masz napis "Konfiguracja", a zaraz pod nim jest spoiler. W nim masz przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Masz napis "Konfiguracja", a zaraz pod nim jest spoiler. W nim masz przykład. a ok do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#31276 2
Hej ostatnio znalazłem skrypt na kity w gui i potrzebuję pomocy
cichłbym aby dodać tam:
-czasz na odbieranie kitu czyli kit start-5minut kit vip/svip/sponsor co 5godzin i aby wiadomość się pojawiałla że mogę dopiero odebrać kit za ten czas
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi