xdddada 0 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 (edytowane) napisze mi ktos skrypt na warny Bardzo prosze bo jutro server startuje a nie mam tego Jak ktos dostaje warna to pisze Gracz nick otrzymuje Pierwszego warna i Powod a jak otrzymuje juz 2 to pisze tak samo tylko na koncu jest jeszcze sie Ostatnia szansa a za 3 mute na 1godz Edytowane 21 stycznia 2021 przez xdddada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 21 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 (edytowane) Teraz, xdddada napisał: napisze mi ktos skrypt na warny Bardzo prosze bo jutro server startuje a nie mam tego Poszukaj sobie na forum. Już na pewno ktoś coś takiego napisał. EDIT: Nawet jeżeli ktoś by ci to chciał napisać, nie wiadomo czego ty się spodziewasz w tym skrypcie. Zero informacji. Edytowane 21 stycznia 2021 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdddada 0 Opublikowano 21 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2021 7 minut temu, Kormic napisał: Poszukaj sobie na forum. Już na pewno ktoś coś takiego napisał. EDIT: Nawet jeżeli ktoś by ci to chciał napisać, nie wiadomo czego ty się spodziewasz w tym skrypcie. Zero informacji. z edytowalem to dalem wiecej szczegulow tylko sie nie zapisalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 1 minutę temu, xdddada napisał: z edytowalem to dalem wiecej szczegulow tylko sie nie zapisalo Ty nie zedytowałeś, a stworzyłeś całkiem nowy wątek. Już nie wspominam o tym, że zamieściłeś zlecenie w złym dziale. Co do skryptu, szukałeś czy nie szukałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdddada 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Ty nie zedytowałeś, a stworzyłeś całkiem nowy wątek. Już nie wspominam o tym, że zamieściłeś zlecenie w złym dziale. Co do skryptu, szukałeś czy nie szukałeś? Szukam własnie jestem nowy na tym forum czego sie czepiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) Dodatkowo ten kod na warny: command /warn [<offlineplayer>]: permission: admin permission message: Nie masz permisji! trigger: if arg-1 is set: if {warn::%arg%} is not set: set {warn::%arg%} to 0 add 1 to {warn::%arg%} send "Otrzymales ostrzezenie!" to arg if {warn::%arg%} >= 3: execute player command "mute %arg% 60 ostatnia szansa" Edytowane 22 stycznia 2021 przez CoFFeIN04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdddada 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: Proszę bardzo, chwila poszukiwania ja chcem na warny czyli 2 ostrzezenia i za 3 mute a ty mi dales skrypt na mute gracz otrzymuje go od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 Teraz, xdddada napisał: ja chcem na warny czyli 2 ostrzezenia i za 3 mute a ty mi dales skrypt na mute gracz otrzymuje go od razu późna pora, edytowałem post zobacz teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V4T3 2 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) 12 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Dodatkowo ten kod na warny: command /warn [<offlineplayer>]: permission: admin permission message: Nie masz permisji! trigger: if arg-1 is set: if {warn::%arg%} is not set: set {warn::%arg%} to 0 add 1 to {warn::%arg%} send "Otrzymales ostrzezenie!" to arg if {warn::%arg%} >= 3: execute player command "mute %arg% 60 ostatnia szansa" Generalnie to nie widzę żeby zmienna po trzecim ostrzeżeniu się czyściła. Warto to raczej dopisać. Bo wtedy co kolejny warn, na przykład: 4, 5, gracz będzie otrzymywał mute'a. Edytowane 22 stycznia 2021 przez V4T3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdddada 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) wszzystko git ale nie moge dac powodu I ja chcialem warny a to jest wiciszanie mute Edytowane 22 stycznia 2021 przez xdddada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V4T3 2 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) 7 minut temu, xdddada napisał: wszzystko git ale nie moge dac powodu Bo brakuje argumentu, command /warn [<offlineplayer>] [<text>]: permission: admin permission message: Nie masz permisji! trigger: if arg-1 is set: if arg-2 is set: if {warn::%arg-1%} is not set: set {warn::%arg-1%} to 0 add 1 to {warn::%arg-1%} send "Otrzymales ostrzezenie!" to arg-1 if {warn::%arg-1%} >= 3: execute player command "mute %arg-1% 60 %arg-2%" set {warn::%arg-1%} to 0 Teraz powinno to mniej więcej dobrze funkcjonować (według mnie). Edytowane 22 stycznia 2021 przez V4T3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdddada 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 1 minutę temu, V4T3 napisał: Bo brakuje argumentu, command /warn [<offlineplayer>] [<text>]: permission: admin permission message: Nie masz permisji! trigger: if arg-1 is set: if arg-2 is set: if {warn::%arg-1%} is not set: set {warn::%arg-1%} to 0 add 1 to {warn::%arg-1%} send "Otrzymales ostrzezenie!" to arg-1 if {warn::%arg-1%} >= 3: execute player command "mute %arg% 60 %arg-2%" set {warn::%arg-1%} to 0 Teraz powinno to mniej więcej dobrze funkcjonować (według mnie). teraz to wogule błaąd wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V4T3 2 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 Teraz, xdddada napisał: teraz to wogule błaąd wyskakuje Może go pokażesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdddada 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 Chwila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V4T3 2 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) Wydaje mi się, że zapomniałem dopisać -1 do %arg%, powyższy kod powinien już raczej działać. Jeśli ci nie zaktualizuje kodu, to odśwież strone. Edytowane 22 stycznia 2021 przez V4T3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdddada 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 zaraz sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 4 minuty temu, V4T3 napisał: Wydaje mi się, że zapomniałem dopisać -1 do %arg%, powyższy kod powinien już raczej działać. Jeśli ci nie zaktualizuje kodu, to odśwież strone. Kod nadal nie zadziała, gdyż próbujesz wysłać wiadomość do offline playera. Przed wysyłaniem wiadomości sprawdzaj czy 'arg-1' jest online - jeżeli tak, wysyłasz wiadomość do 'arg-1 parsed as player'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V4T3 2 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: Kod nadal nie zadziała, gdyż próbujesz wysłać wiadomość do offline playera. Przed wysyłaniem wiadomości sprawdzaj czy 'arg-1' jest online - jeżeli tak, wysyłasz wiadomość do 'arg-1 parsed as player'. To już pisał kofein, ale można to jak najbardziej zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdddada 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 Ja chcialem skrypt ktory daje ostrzezenia a za 3 mute na 1 godz a nie skrypt na mutowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 1 minutę temu, xdddada napisał: Ja chcialem skrypt ktory daje ostrzezenia a za 3 mute na 1 godz a nie skrypt na mutowanie A posiadasz jakiś plugin do mute'owania gracza czy nie? Jak nie, to potrzebny jest skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdddada 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) posiadam plugin do mutowania A teraz szukam na warny Edytowane 22 stycznia 2021 przez xdddada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xdddada 0
napisze mi ktos skrypt na warny Bardzo prosze bo jutro server startuje a nie mam tego
Jak ktos dostaje warna to pisze
Gracz nick otrzymuje Pierwszego warna i Powod
a jak otrzymuje juz 2 to pisze tak samo tylko na koncu jest jeszcze sie Ostatnia szansa
a za 3 mute na 1godz
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi