hypersonic0 16 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 Witam, mam do was pytanie. Jak zrobić tak żeby jak piszemy Chce Kicka żeby nas wywaliło ? Za odpowiedż dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 on chat: message contains "wyrzuc mnie": kick player due to "Zostales wyrzucony. Powod: na prosbe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hypersonic0 16 Opublikowano 23 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 Jest do tego coś typu or?Czyli message contains "wyrzuc mnie" or "kicknij mnie": ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 23 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 29 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2014 THX ! Mi też to było potrzebne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hypersonic0 16
Witam, mam do was pytanie.
Jak zrobić tak żeby jak piszemy Chce Kicka żeby nas wywaliło ?
Za odpowiedż dzięki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi