Siemka mam taki skrypt na antylogout i wyrzuca nawet nie tyle błąd co jakieś ostrzeżenie ale nie mam pojęcia jak je zlikwidować
normalnie bym to zostawił tylko że sam skrypt generuje jakieś errory podczas działania więc dla pewności chcę pierw naprawić poprawność kodu zanim znajdę błąd logiczny
Spoiler
variables:{antylogout.time}=28 seconds
on damage:if attacker is player:if victim is player:set{fight.cooldown::%victim%} to now
set{fight.cooldown::%attacker%} to now
set{antylogout.lastplayer.%victim%} to attacker
set{antylogout.lastplayer.%attacker%} to victim
waze create bar "&fAntyLogout &cNie mozesz jeszcze wyjsc z gry!" with 100 percents and color "WHITE" and style "SOLID" with id "antylogout.%victim's uuid%"for30 seconds for victim
waze create bar "&fAntyLogout &cNie mozesz jeszcze wyjsc z gry!" with 100 percents and color "WHITE" and style "SOLID" with id "antylogout.%attacker's uuid%"for30 seconds for attacker
on quit:if difference between {fight.cooldown::%player%} and now is less than {antylogout.time}:
guild remove 25 points from player
guild add 1 deaths for player
send "&7[&4AntyLogout&7] &fGracz &c%player% &fwylogowal sie podczas walki" to {antylogout.lastplayer.%player%}
waze create title "&cZabiles gracza %player%" with subtitle "&7+10"for{antylogout.lastplayer.%player%}for1 second
guild add 5 points for{antylogout.lastplayer.%player%}
guild add 1 kills for{antylogout.lastplayer.%player%}
log "Antylogout: %player% Wylogowal sie w walce z %{antylogout.lastplayer.%player%}%" to "plugins/dzikiepvp/antylogout.log"
command /delbar:
trigger:
waze delete bar with id "antylogout.%player's uuid%"for player
a wyświetla taki komunikat
Spoiler
Jakby ktoś pomógł to dzięki bo w internecie nie mogłem znaleźć
9 i 10 linijka to te:
Cytat
set {antylogout.lastplayer.%victim%} to attacker
set {antylogout.lastplayer.%attacker%} to victim
Pytanie
pringles18 2
Siemka mam taki skrypt na antylogout i wyrzuca nawet nie tyle błąd co jakieś ostrzeżenie ale nie mam pojęcia jak je zlikwidować
normalnie bym to zostawił tylko że sam skrypt generuje jakieś errory podczas działania więc dla pewności chcę pierw naprawić poprawność kodu zanim znajdę błąd logiczny
a wyświetla taki komunikat
Jakby ktoś pomógł to dzięki bo w internecie nie mogłem znaleźć
9 i 10 linijka to te:
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi