DamianMMC 84 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 Wydaje mi się że gdzie to widziałe w dokumentacji ale mozecie mi podesłać ten warunek:Jesli gracz jest premium: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 if player has premium: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 22 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 (edytowane) jesteśtak pomocny XNawi.. Gdybyś ogarniał chociaż strone z dokumentacją ogólną to byś wiedział że takiego czegoś nie ma. Już znalazłem odpowiedź. do zamknięcia. set {_x} to text from "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 22 listopada 2014 przez DamianMMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 ja tylko zaznaczam, że z tej strony pobierasz wartość. Ona sprawdza czy dane konto MA premium, a nie czy jest z niego zalogowane. W pluginie AutoIn jest taka możliwość W połączeniu z danym pluginem od logowania można zrobić automatyczne logowanie premium. Logując się na serwer plugin sprawdza czy jesteś ZALOGOWANY przez konto premium czy nie. Plugin oferuje api pod Skript. Najlepiej poczytać o tym w oficjalnym temacie, który znajdziesz tu: http://bukkit.pl/threads/1-7-x-1-8-autoin-2-0-wykrywanie-i-auto-logowanie-premium-i-wi%C4%99cej-zaawansowane-api-skript.10081/'>>http://bukkit.pl/threads/1-7-x-1-8-autoin-2-0-wykrywanie-i-auto-logowanie-premium-i-wi%C4%99cej-zaawansowane-api-skript.10081/Mam nadzieję, że pomogłem. :norbiak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 jesteśtak pomocny XNawi.. Gdybyś ogarniał chociaż strone z dokumentacją ogólną to byś wiedział że takiego czegoś nie ma. Już znalazłem odpowiedź. do zamknięcia. set {_x} to text from "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Gdybyś przynajmiej zobaczył czy działa, to byś się zdziwił c; A twój sposób jest do niczego bo gracz może na Zyczu wbić na tym nicku i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 22 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Mi wystarczy wyłącznie czy dany NICK posiada premium. WYłącznie do MENU z głowami graczy online na 1.8 :)//Masz rację, rozumiem, że mam zamknąć - zamykam. :piesek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DamianMMC 84
Wydaje mi się że gdzie to widziałe w dokumentacji ale mozecie mi podesłać ten warunek:
Jesli gracz jest premium:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi