LuckyEq 0 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 Witam! Mam pytanie, czy ktoś może mi powiedzieć jak zrobić zmieniające się na funnyguilds informacje aby się jedna informacja przełączała na drugą itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 jaśniej można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 Teraz, LuckyEq napisał: Witam! Mam pytanie, czy ktoś może mi powiedzieć jak zrobić zmieniające się na funnyguilds informacje aby się jedna informacja przełączała na drugą itd? Jeżeli tego nie możesz zrobić w configu, nie zrobisz tego w jakikolwiek prosty sposób. Próby łatania tego skryptami będą daremne. Co do pluginów, może udałoby się podłączyć pod API FunnyGuilds i coś byś tam znalazł, ale nic nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LuckyEq 0 Opublikowano 25 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: jaśniej można? Jeśli np mam informacje dajmy na to taką: INF 1. Strona serwera: TAKA I TAKA Serwerowy discord: taki i taki INF 2. życzymy miłej rozgrywki na serwerze wszelkie komendy znajdziesz pod /pomoc i mają się wyświetlać raz INF 1, a raz INF2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 Ale gdzie ta informacja jest, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 6 minut temu, LuckyEq napisał: Jeśli np mam informacje dajmy na to taką: INF 1. Strona serwera: TAKA I TAKA Serwerowy discord: taki i taki INF 2. życzymy miłej rozgrywki na serwerze wszelkie komendy znajdziesz pod /pomoc i mają się wyświetlać raz INF 1, a raz INF2. Nie zrobisz tego skryptem, amen. Podałem ci opcjonalne rozwiązania wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LuckyEq 0
Witam!
Mam pytanie, czy ktoś może mi powiedzieć jak zrobić zmieniające się na funnyguilds informacje aby się jedna informacja przełączała na drugą itd?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi