IgorM2008 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Witam! Zakupilem serwer na hostingu titanaxe silnik spigot 1.16.4 i wgralem tam mojego scripta ale on nie dziala jak wpisuje jaka kolwiek komende (np. /sk reload all) to pisze /skript help na bialo tu pobralem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, IgorM2008 napisał: Witam! Zakupilem serwer na hostingu titanaxe silnik spigot 1.16.4 i wgralem tam mojego scripta ale on nie dziala jak wpisuje jaka kolwiek komende (np. /sk reload all) to pisze /skript help na bialo tu pobralem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Prosze o pomoc! Ten Skript na wersji 1.16.4 z całą pewnością nie zadziała. Pobierz Skripta z Githuba Skriptlangu, najlepiej wersję 2.5.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 @Kormic bardzo ci dziekuje! ale moglbys jeszcze dac linka bo wchodze na tego githuba i nie moge znalezc a troche mi sie pieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, IgorM2008 napisał: @Kormic bardzo ci dziekuje! ale moglbys jeszcze dac linka bo wchodze na tego githuba i nie moge znalezc a troche mi sie pieszy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IgorM2008 10
Witam! Zakupilem serwer na hostingu titanaxe silnik spigot 1.16.4 i wgralem tam mojego scripta ale on nie dziala jak wpisuje jaka kolwiek komende (np. /sk reload all) to pisze /skript help na bialo
tu pobralem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Prosze o pomoc!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi