_KamiQu_ 0 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Nie mogę znaleźć nigdzie nic na temat skryptu który robi tak że gdy gracz kuca to co tick coś się dzieje dopóki nie przestanie kucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) Użyj eventu on sneak toggle. Potem w pętli while sprawdzasz player is sneaking i jeśli nie bedzie kucać to dajesz exit, nie zapomnij o tym opóźnieniu które chciałeś, tzn. wait 1 tick Edytowane 18 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) Uzywasz "on sneak toggle" nastepnie sprawdzasz czy gracz kuca a nastepnie odczekujesz 1tick Edytowane 18 grudnia 2020 przez jhgggg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 4 minuty temu, _KamiQu_ napisał: Nie mogę znaleźć nigdzie nic na temat skryptu który robi tak że gdy gracz kuca to co tick coś się dzieje dopóki nie przestanie kucać Użyj w tym celu pętli 'every 1 tick', w której zapętlasz wszystkich graczy i sprawdzasz czy gracz kuca poprzez warunek 'loop-player is sneaking'. Co prawda nie jest to szczególnie dobre dla serwera, ale nie ma innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_KamiQu_ 0
Nie mogę znaleźć nigdzie nic na temat skryptu który robi tak że gdy gracz kuca to co tick coś się dzieje dopóki nie przestanie kucać
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi