xxxxddddaaaaxxxx 2 Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 szukam pluginu /noc np jest dzien i gracze będą mogli głosować na /noc i na odwót jest coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 606 Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 Np. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxxxddddaaaaxxxx 2 Opublikowano 16 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 1 godzinę temu, CoFFeIN04 napisał: Np. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ok tylko mój bukkit nienchce tego wczytać masz może na bukkit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 1 minutę temu, xxxxddddaaaaxxxx napisał: Ok tylko mój bukkit nienchce tego wczytać masz może na bukkit? Drugi jest na Bukkit'cie, więc powinien działać na twoim silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxxxddddaaaaxxxx 2 Opublikowano 16 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 27 minut temu, Kormic napisał: Ktoś tu siedział pod kamieniem przez ostatnie 8-9 lat i utwierdzał się w przekonaniu, że CraftBukkit jest najlepszy. CraftBukkit jest najsłabiej zoptymalizowany ze wszystkich silników. Już samo przejście na Spigota daje o wiele większe możliwości oraz znacznie ułatwia pracę. Napisałeś o małej ilości RAMu, a CraftBukkit dosłownie go pożera. 20 minut temu, Kormic napisał: Drugi jest na Bukkit'cie, więc powinien działać na twoim silniku. Wszystko działa prze siadłem się na spigota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 31 minut temu, xxxxddddaaaaxxxx napisał: Wszystko działa prze siadłem się na spigota Już ci pisałem, użyj tuinity. Spigot jest lepszy od craftbukkita, ale nie można zaliczyć go do lepszych silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxxxddddaaaaxxxx 2 Opublikowano 17 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 7 minut temu, Helios1993 napisał: Już ci pisałem, użyj tuinity. Spigot jest lepszy od craftbukkita, ale nie można zaliczyć go do lepszych silników. A można podmienić plik jar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 10 godzin temu, xxxxddddaaaaxxxx napisał: A można podmienić plik jar? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xxxxddddaaaaxxxx 2
szukam pluginu /noc np jest dzien i gracze będą mogli głosować na /noc i na odwót
jest coś takiego?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi