ostatnio napisałem skryp na jajko niespodziankę i podczas otwierania jajka czasem wywala serwer i nie wiem czemu tak się dzieje . Czy jest ktoś w stanie napisać co zrobić żeby skrypt działał jak należy ?
on rightclick:
if player's tool is turtle egg:
if name of player's tool is "&4J&fa&4j&fk&4o &fN&4i&fe&4s&fp&4o&fd&4z&fi&4a&fn&4k&fa":
give 2 brown dye named "&6&lCzekoladowa Skorupka" to player
give 1 golden nugget named "&eKapsuła z Niespodzianką" to player
remove 1 turtle egg named "&4J&fa&4j&fk&4o &fN&4i&fe&4s&fp&4o&fd&4z&fi&4a&fn&4k&fa" from player
on rightclick:
if player's tool is golden nugget:
if name of player's tool is "&eKapsuła z Niespodzianką":
give 1 stick named "&5Magiczna &dRóżdżka" to player
remove 1 golden nugget named "&eKapsuła z Niespodzianką" from player
on rightclick:
if player's tool is brown dye:
if name of player's tool is "&6&lCzekoladowa Skorupka":
apply potion of regeneration 2 to the player for 10 seconds
remove 1 brown dye named "&6&lCzekoladowa Skorupka" from player
Pytanie
wujszczmek 0
Cześć !
ostatnio napisałem skryp na jajko niespodziankę i podczas otwierania jajka czasem wywala serwer i nie wiem czemu tak się dzieje . Czy jest ktoś w stanie napisać co zrobić żeby skrypt działał jak należy ?
on rightclick: if player's tool is turtle egg: if name of player's tool is "&4J&fa&4j&fk&4o &fN&4i&fe&4s&fp&4o&fd&4z&fi&4a&fn&4k&fa": give 2 brown dye named "&6&lCzekoladowa Skorupka" to player give 1 golden nugget named "&eKapsuła z Niespodzianką" to player remove 1 turtle egg named "&4J&fa&4j&fk&4o &fN&4i&fe&4s&fp&4o&fd&4z&fi&4a&fn&4k&fa" from player on rightclick: if player's tool is golden nugget: if name of player's tool is "&eKapsuła z Niespodzianką": give 1 stick named "&5Magiczna &dRóżdżka" to player remove 1 golden nugget named "&eKapsuła z Niespodzianką" from player on rightclick: if player's tool is brown dye: if name of player's tool is "&6&lCzekoladowa Skorupka": apply potion of regeneration 2 to the player for 10 seconds remove 1 brown dye named "&6&lCzekoladowa Skorupka" from player
Umieszczam kod w code.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi