Skocz do zawartości
  • 0

Skript + FunnyGuilds

Legal

Pytanie

Witam, czy jest możliwość zrobienia skryptu, aby gracz po zabiciu np. creepera dostawał punkty do rankingu w pluginie FunnyGuilds? Chciałem to zrobić na zasadzie komendy, ale FG posiada tylko ustawienie punktów (/ga points nick ilosc), a nie dodawanie punktów do już posiadanych. Przynajmniej taką komendę znalazłem tam, a innej albo nie ma albo nie widzę :/ 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
8 minut temu, Legal napisał:

Witam, czy jest możliwość zrobienia skryptu, aby gracz po zabiciu np. creepera dostawał punkty do rankingu w pluginie FunnyGuilds? Chciałem to zrobić na zasadzie komendy, ale FG posiada tylko ustawienie punktów (/ga points nick ilosc), a nie dodawanie punktów do już posiadanych. Przynajmniej taką komendę znalazłem tam, a innej albo nie ma albo nie widzę :/ 

Jak najbardziej jest to możliwe, można to osiągnąć z pomocą dodatku FunnySkAddon.

on death of creeper:
	attacker is a player
	add 10 to attacker's points

• 1
56 minut temu, Legal napisał:

I pytanie czy mógłbyś mi dodać jeszcze np. 10% na dodanie 1 punktu, 5% na dodanie 2 punktów?

40 minut temu, Legal napisał:

Dobra już sobie poradziłem sam z errorami i % na drop, ale dzięki za poświęcony czas.

Mimo wszystko wolę dociągnąć temat do końca, dlatego też podsyłam w jaki sposób bym to zrobił.

on death of creeper:
	attacker is a player
	set {_r} to random integer between 1 and 100
	if {_r} is between 1 and 10:
		add 1 to attacker's points
	else if {_r} is between 11 and 15:
		add 2 to attacker's points

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...