Skocz do zawartości

Nowy serwer

Rekomendowane odpowiedzi

WARNING! PRZYGOTUJCIE SIĘ NA DŁUGĄ LEKTURĘ!

Właśnie mnie olśniło. Siedziałem przy książkach robiąc zadania popijając malinowy soczek, i pomyślałem, dlaczego by nie stworzyć serwera dotyczącego skriptu.

Serwer byłby odnośnie skriptu. Nie byłaby to jakaś sieć serwerów minecraft (ewentualnie mógłby on być na multiversie). Serwer ma na celu przenieść całe forum skript.pl Mógłby on być podpięty w shoutboxa. Miałby on takie same rangi jak na forum. Gdy pojawiłby się jakieś pytanie/skrypt pojawiłby się on na bossbarze i byłby on automatycznie instalowany. Grupa SDT miałaby osobny świat, gdzie pewna osoba mogłaby przedstawiać swój "wynalazek". Nie musielibyscie się martwić, czy skrypt zadziała - na serwerze będą instalowane WSZYSTKIE add-ony do skriptu. W eq pojawiałby się magiczny kompas z wszystkimi kategoriami skriptu (oprócz kosza i innych archiw). Teleportując się na dany świat (np. Gierki forumowe) można by było pisać na chacie różne gierki. Można by było także ustawić pewien skrypt pod kategorie. Pewna osoba znająca się na www zrobiłaby ranking odnośnie najlepszych skryptów/pomysłów na nie. Za SMS'y w itemshopie moglibyście kupować punkty na stronę skriptu. Mam jeszcze wiele pomysłów, które nie da się tu umieścić ;D

Podsyłajcie pomysły, oraz czy to jest dobry pomysł :)

@Sav

Skriptowy HashTag

#SK

Edytowane przez SavPlays
https://skript.pl/temat/4359-nowy-serwer/

• 2 tygodnie później...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...