Naczosik 0 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Hej, edytuje skript użytkownika bludis z 2018 roku na duel z tego wątku, próbuje załatać problem, z wychodzeniem podczas duelu, i nie wiem jak teleportować gracza, który nie wylogował się z powrotem do miejsca {duel::tpback::%graczktorypozostal%} Kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, Naczosik napisał: Hej, edytuje skript użytkownika bludis z 2018 roku na duel z tego wątku, próbuje załatać problem, z wychodzeniem podczas duelu, i nie wiem jak teleportować gracza, który nie wylogował się z powrotem do miejsca {duel::tpback::%graczktorypozostal%} W evencie 'on quit' sprawdź czy gracz wyszedł podczas duelu, jeżeli tak to zapisujesz mu zmienną z lokalizacją, do której ma zostać teleportowany. Przy ponownym wejściu na serwer sprawdzasz czy gracz posiada tę zmienną, jeżeli tak to teleportujesz go do tej lokalizacji. W kodzie zapewne przyda się jeszcze warunek sprawdzający czy duel w ogóle jeszcze trwa, czy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Naczosik 0 Opublikowano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Skończyłem z takim cudem on quit: if {walka::duel::%player%::*} is set: delete {walka::duel::*} broadcast "&c%player% &fwyszedł podczas pojedynku" wait 1 second teleport {duelgracz2} to {duel::tpback::%{duelgracz2}%} teleport {duelgracz1} to {duel::tpback::%{duelgracz1}%} wait 1 second delete {walka::duel::duelgracz1::duelgracz2} delete {walka::duel::duelgracz2::duelgracz1} delete {duel::tpback::duelgracz2} delete {duel::tpback::duelgracz1} delete {duel::trwa} delete {duel::gracz1} delete {duel::gracz2} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 39 minut temu, Naczosik napisał: {duelgracz2} zapomniales :: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Naczosik 0
Hej, edytuje skript użytkownika bludis z 2018 roku na duel z tego wątku, próbuje załatać problem, z wychodzeniem podczas duelu, i nie wiem jak teleportować gracza, który nie wylogował się z powrotem do miejsca {duel::tpback::%graczktorypozostal%}
Kod
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi