Skocz do zawartości

Plusowanie odpowiedzi.

skript.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownik @xNightix_ dodał nowy wniosek:
Plusowanie odpowiedzi.

Witam, na forum istnieje w niektórych działach coś takiego jak plusowanie odpowiedzi. Albo dajesz głos na nie, albo na tak. Proponowałbym usunąć to ponieważ:

- strasznie utrudnia pracę dla moderacji;
- powoduje brzydki wygląd tematu, według mnie powinno to jak już być sortowane datą wysłania wypowiedzi, nie jej oceną;
- moderacja czasami przez przypadek połączy źle posty;
- osoba czytająca dany temat (jeśli ma taki sam problem lub potrzebuje danego skryptu) nie może dojść o co chodzi, bo wszystko jest porozwalane. Jedna odpowiedź ma -3 a może być najlepsza, druga może być jakaś zbędna, która ma +3, troszkę jest to zbędne i utrudnia życie. Według mnie opcja "oznacz jako najlepsza odpowiedź" w pełni jest wystarczająca.

Pozdrawiam :>

OTWÓRZ WNIOSEK, ABY ZAGŁOSOWAĆ
Poniżej znajduje się dyskusja wniosku.

2 minuty temu, PanMaruda napisał:

sortowanie po tych głosach jak najbardziej powinno zostać wyłączone - ale same głosy powinny zostać - po usunięciu raków z reakcji to jest nasza jedyna opcja żeby odznaczać złą lub bezużyteczną odpowiedź

Właśnie o to mi chodzi w tym wniosku, zapewne już z 20 razy mnie to zmyliło.

Spoiler

image.png

Chodzi mi o to jakby ktoś nie rozumiał.

Edytowane przez xKameelos
Nieaktywny

Dodaję screena, który umieszczam w spoilerze.

Odpowiedzi które są zbędne lub słabo udzielają pomocy powinny schodzić na dół, aby najbardziej wartościowe posty były jak najbardziej widoczne. Osobiście uważam, że powinno się ułatwiać przeglądanie tematów użytkownikom, a nie moderacji forum. Moderacja ma opcje posortowania sobie odpowiedzi według daty, jest zaraz pod postem tworzącym temat (zamieszam na poniższym screenie). Myślę, że wciśnięcie jednego przycisku nie jest wielkim wysiłkiem.

JaUtdrw.png

5 godzin temu, Nicku napisał:

Odpowiedzi które są zbędne lub słabo udzielają pomocy powinny schodzić na dół, aby najbardziej wartościowe posty były jak najbardziej widoczne. Osobiście uważam, że powinno się ułatwiać przeglądanie tematów użytkownikom, a nie moderacji forum. Moderacja ma opcje posortowania sobie odpowiedzi według daty, jest zaraz pod postem tworzącym temat (zamieszam na poniższym screenie). Myślę, że wciśnięcie jednego przycisku nie jest wielkim wysiłkiem.

JaUtdrw.png

Jest, ale szkoda, że to się nie zapisuje i za każdym razem trzeba to ponownie klikać.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...