Natalkaa199 1 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Potrzebuje skrypt na stakowanie potków oraz śnieżki tylko żeby gracz mógł mieć 32 vip 64 i svip 64 Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 56 minut temu, Natalkaa199 napisał: Potrzebuje skrypt na stakowanie potków oraz śnieżki tylko żeby gracz mógł mieć 32 vip 64 i svip 64 Poprzez Skripta tego nie osiągniesz. Tutaj masz przykładowy plugin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 623 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Kormic napisał: Poprzez Skripta tego nie osiągniesz. wydaje mi się, że osiągniesz, ale wydaje mi się, że będzie dużo zbędnych komplikacji, lepiej użyć ten plugin, który podałeś set slot # of the player's current inventory to 32 snow balls Edytowane 8 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Misio12320 i Natalkaa199 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Teraz, CoFFeIN04 napisał: wydaje mi się, że osiągniesz, ale wydaje mi się, że będzie dużo zbędnych komplikacji, lepiej użyć ten plugin, który podałeś set slot # of the player's current inventory to 32 snow balls Jeżeli chcesz się bawić w ustawianie slotów, droga wolna. Jedynie zrobisz śmieciowy skrypt, który nawet nie wiadomo czy będzie w 100% poprawnie działał. Jedyny sposób aby coś takiego osiągnąć to zapętlanie wszystkich slotów, co samo w sobie jest okropne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 623 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 9 minut temu, Kormic napisał: Poprzez Skripta tego nie osiągniesz. 3 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: osiągniesz, ale będzie dużo zbędnych komplikacji jasno napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Natalkaa199 1
Potrzebuje skrypt na stakowanie potków oraz śnieżki tylko żeby gracz mógł mieć 32 vip 64 i svip 64
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi