elliot21 2 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 (edytowane) zmieniłem plany i jednak nie idę w tym kierunku. Edytowane 12 grudnia 2020 przez elliot21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 614 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 (edytowane) Skrypt 2: every 2 seconds: loop all players: send action bar "%loop-player's balance%" to loop-player Edytowane 7 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 18 minut temu, elliot21 napisał: 1. Skrypt - Ekwipunek Opis: zacznijmy od tego, że ekwipunek jest zablokowany (nie można go otworzyć lub poprostu nie można nic do niego wsadzić) każdy gracz na ostatnim slocie ma Magma Ball opisany jako *czarnykolorem*PLECAK: *czerwonykolor*ZABLOKOWANY, lecz gdy gdzieś w naszym ekwipunku będzie Blaze Rod to wtedy nam się odblokuje i będzie *czarnykolor*PLECAK nazywał, po kliknięciu na niego otworzy się gui z dwoma rzędami slotów i tam gdzie jest ten tytuł gui po lewej na górze to tam będzie waga plecaka (standardowa to będzie 0.00/5.00kg) i będzie można włożyć tam rzeczy o łącznej wadze 5 kg max też również bym prosił, że komenda np. /weight (waga) będzie dawała wagę przedmiotu i lore do niego. Skrypt jest na tyle złożony, że szczerze wątpię, aby ktoś tego podjął się za darmo. Należałoby sprawdzać masę czynników, co jest naprawdę żmudną robotą. Teraz, CoFFeIN04 napisał: Skrypt 2: 5 sekund to zdecydowanie zbyt długo. Periodical powinien być ustawiony na dwie sekundy, gdyż tyle wynosi średnio czas pojawiania się paska akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elliot21 2 Opublikowano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 21 godzin temu, Kormic napisał: Skrypt jest na tyle złożony, że szczerze wątpię, aby ktoś tego podjął się za darmo. Należałoby sprawdzać masę czynników, co jest naprawdę żmudną robotą. 5 sekund to zdecydowanie zbyt długo. Periodical powinien być ustawiony na dwie sekundy, gdyż tyle wynosi średnio czas pojawiania się paska akcji. Zobaczymy czy ktoś się tego podejmie czy nie. Obecnie nie mam kogo wynająć i myślę, że jakby ktoś to zrobił to by inni użytkownicy korzystali przez następne 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. "zmieniłem plany i jednak nie idę w tym kierunku." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
elliot21 2
zmieniłem plany i jednak nie idę w tym kierunku.
Edytowane przez elliot21Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi