mmateusz903 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 (edytowane) da się zrobić w tym skrypcie tak , że wiadomość(%message%) będzie z essentials a nie ze skryptu? Edytowane 7 grudnia 2020 przez xAxee Wstawiam na code.skript.pl, poprawiam tytuł Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Nie rozumiem pytania. %message% to %message% i zawiera to, co napisał gracz. Ty masz raczej na myśli 'chat format' ustawiany w pluginie, mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 618 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Czy masz plugin EssentialsChat? Jeśli tak to przejdź do konfiguracji pluginu Essentials do sekcji EssentialsChat i tam możesz to ustawić, a nową linię prawdopodobnie można dodać przez \n &r \n AKTUALNE FORMATOWANIE \n &r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmateusz903 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 @Kormic Chodzi mi o to, że mam inny plugin "Hd fonts" i on nie działa z tym skryptem. Nie ma możliwości aby skrypt obejmował tylko nick i range a essentials tylko wiadomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 618 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 1 minutę temu, mmateusz903 napisał: @Kormic Chodzi mi o to, że mam inny plugin "Hd fonts" i on nie działa z tym skryptem. Nie ma możliwości aby skrypt obejmował tylko nick i range a essentials tylko wiadomość? to tak to się raczej nie da zrobić, lepiej pokombinuj z przeniesieniem tego co napisales w Skrypcie do EssentialsChat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmateusz903 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmateusz903 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 4 godziny temu, CoFFeIN04 napisał: Czy masz plugin EssentialsChat? Jeśli tak to przejdź do konfiguracji pluginu Essentials do sekcji EssentialsChat i tam możesz to ustawić, a nową linię prawdopodobnie można dodać przez \n &r \n AKTUALNE FORMATOWANIE \n &r to powinno tak wygladac? W: \n '&8* &c&lWlasciciel&8 * &c{DISPLAYNAME} &8» &c{MESSAGE}' \n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 618 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 group-formats: Owner: '&f[&4God&f] {DISPLAYNAME}&7:&f {MESSAGE}' i zmieniasz Owner na nazwę grupy Właściciela i potem: W: '&r\n&c[wlasciciel] {DISPLAYNAME}&7:&f {MESSAGE} \n&r' formatowanie ułóż dowolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmateusz903 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 "\n " jest czytane jako zwykle litery i znaki nie dodaje to nowej linii tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mmateusz903 0
da się zrobić w tym skrypcie tak , że wiadomość(%message%) będzie z essentials a nie ze skryptu?
Wstawiam na code.skript.pl, poprawiam tytuł
Notatka dodana przez xAxee
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi