Sniper00950 0 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 (edytowane) Witam. Jest osoba która napisała by mi skrypt do Robloxa Do gierki "Welcome to Bloxbugr"? Tylko do programu Sk8r Edytowane 4 grudnia 2020 przez Sniper00950 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Teraz, Sniper00950 napisał: Witam. Jest osoba która napisała by mi skrypt do Robloxa Do gierki "Welcome to Bloxbugr"? Do Robloxa, czyli rozumiem, że Lua, tak? Opisz bardziej ten skrypt. To jest dział "Skript > Zlecenia" i tutaj są składane zlecenia dotyczące jedynie kodu w języku Skript. Twój wątek powinien znaleźć się w dziale "Programowanie > Inne". Nie widzę sensu pisania o nieodpowiednim dziale skoro wystarczy to zgłosić a moderator to przeniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sniper00950 0 Opublikowano 4 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Tak w Lua I chodzi mi oto żebym dostawał pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, Sniper00950 napisał: Tak w Lua I chodzi mi oto żebym dostawał pieniądze. Nadal zdecydowanie zbyt mało informacji, opisz dokładnie co ten skrypt ma robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sniper00950 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Dawać pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, Sniper00950 napisał: Dawać pieniądze. Nie no, tak to się nie dogadamy. Co to mają być za pieniądze? Mają być przechowywane w playerze w postaci double'a czy tam integera? Jak to ma dokładnie wyglądać? Jeżeli nie opiszesz tego dokładnie, nikt nie będzie w stanie wykonać zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sniper00950 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 W playerze to są dolary to ma mi dawać pieniądze Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 1 minutę temu, Sniper00950 napisał: Coś jeszcze? Widzę, że masz problem ze szczegółowym opisaniem działania skryptu. Dlatego też postaram ci się w tym pomóc poprzez wypunktowanie pytań. 1. Kiedy gracz ma otrzymywać te pieniądze? 2. Jaka jest ścieżka do zmiennej z pieniędzmi począwszy od game.Workspace? 3. Ile gracz ma otrzymywać tych pieniędzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sniper00950 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Chwilę po użyciu Nie rozumiem pytania, jakoś jaśniej? Tylko ja Łączę posty. PanMaruda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 (edytowane) Nie zrobisz tego na oryginalnej minigrze Welcome To Bloxburg, musiałbyś zrobić coś w stylu forka tej gry. Roblox ma swoje zabezpieczenia Edit: już rozumiem co masz na myśli. Taki skrypt jak to minecrafta na np. automatyczne kopanie, tylko, że Ty chcesz na pieniądze. No cóż to podchodzi pod cheaty i możesz dostać bana Edytowane 5 grudnia 2020 przez Michix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sniper00950 0
Witam.
Jest osoba która napisała by mi skrypt do Robloxa Do gierki "Welcome to Bloxbugr"?
Tylko do programu Sk8r
Edytowane przez Sniper00950Odnośnik do komentarza
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi