Usunięty#34161 123 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Cóż, czy dałbyś unbana osobie powyżej? Tak/Nie (można dodać uzasadnienie jak komuś się chce) Nie bo masz taki nick/Tak bo jesteś moim znajomym. Cóż powodzenia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorm12 104 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Nie, bo twój nick kończy się na podłogę, a podłoga to prawie jak kreska, a kreską zamazywane są oczy przestępców, a przestępcy muszą wyczekać końca wyroku, a jak dostaniesz bana to taki wyrok jak więzienie, a jak idziesz do więzienia to jesteś przestępcą. Dlatego dochodząc do końca tej jakże mądrej i trzymającej się kupy konkluzji, zmień nick Usunięty#34161 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Nie dałbym, bo cyferki w nicku, dobre nicki nie mają cyferek, mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam. Spoiler Jak osoba pode mną mi nie da unbana to ja jej też nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 4 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Dam unbana dla libtera, bo to najlepszy prawnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Dałbym unbana, bez powodu, tak o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 622 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 dałbym unbana, bo jest tutaj stałym bywalcem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 30 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Dałbym, bo dobry chłopak z niego :nokappa: CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robotik 6 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Tak bo ma dużo postów na forum więc pewnie jest wartościowym użytkownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi