Mr_0VERR 12 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Witam, jak w takim przypadku przyznać główkę jakiegoś gracza? on mine: drop 1 player head (co wstawic tutaj lub w innym miejscu, aby wypadała główka konkretnego gracza?) Wiem, że główki przyznaje się komendą /give <nick> player_head 1 {SkullOwner:"NAZWA"} Dodam, że serwer jest na 1.16.3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 2 minuty temu, Mr_0VERR napisał: Witam, jak w takim przypadku przyznać główkę jakiegoś gracza? on mine: drop 1 player head (co wstawic tutaj lub w innym miejscu, aby wypadała główka konkretnego gracza?) Wiem, że główki przyznaje się komendą /give <nick> player_head 1 {SkullOwner:"NAZWA"} Dodam, że serwer jest na 1.16.3. Ten problem był wielokrotnie rozwiązywany... Musisz to zrobić w ten sposób: drop 1 of ("Mr_0VERR" parsed as offline player)'s skull at event-block Należy pamiętać oczywiście o miejscu gdzie ma zostać wyrzucona główka. Podsumowując, używamy nazwy gracza parse'owanej na 'offline player' i bierzemy jego główkę. Cała filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Polecam użyć lupki w prawym górnym rogu strony Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_0VERR 12 Opublikowano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Działa, dzięki. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_0VERR 12
Witam, jak w takim przypadku przyznać główkę jakiegoś gracza?
Wiem, że główki przyznaje się komendą /give <nick> player_head 1 {SkullOwner:"NAZWA"}
Dodam, że serwer jest na 1.16.3.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi