DeepesT 10 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Witam napotkałem na pewien problem Mam skrypt na "ban" po śmierci (tp po śmierci) lecz jak daje aby po upływie czasu teleportowało w losowe kordy to wyskakuje błąd o taki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 (edytowane) Teraz, DeepesT napisał: Witam napotkałem na pewien problem Mam skrypt na "ban" po śmierci (tp po śmierci) lecz jak daje aby po upływie czasu teleportowało w losowe kordy to wyskakuje błąd o taki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z góry dziękuję Próbujesz używać zmiennych, których nie zdefiniowałeś w sekcji options. Musisz przypisać im jakieś wartości. Edytowane 3 grudnia 2020 przez Kormic DeepesT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 pokazane błędy oznaczają, że nie masz zdefiniowanych opcji, które potem wykorzystujesz w funkcji a tak poza tym to chyba nie jest to całość błędów, nie prawda? DeepesT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 1 minutę temu, PanMaruda napisał: pokazane błędy oznaczają, że nie masz zdefiniowanych opcji, które potem wykorzystujesz w funkcji a tak poza tym to chyba nie jest to całość błędów, nie prawda? wszystkie błędy dotyczą niezdefiniowania zmiennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 1 minutę temu, DeepesT napisał: wszystkie błędy dotyczą niezdefiniowania zmiennych więc je zdefiniuj i po problemie - wszystkie nazwy masz - są opisane więc i wartości podasz bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Teraz, PanMaruda napisał: więc je zdefiniuj i po problemie - wszystkie nazwy masz - są opisane więc i wartości podasz bez problemu Rozumiem już to zrobiłem Dziękuję serdecznie za Pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 5 minut temu, Kormic napisał: Próbujesz używać zmiennych, których nie zdefiniowałeś w sekcji options. Musisz przypisać im jakieś wartości. Dziękuję za udzieloną Pomoc z Pana strony Pozdrawiam Kormic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam napotkałem na pewien problem Mam skrypt na "ban" po śmierci (tp po śmierci) lecz jak daje aby po upływie czasu teleportowało w losowe kordy to wyskakuje błąd o taki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z góry dziękuję
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi